Muisteloita BB-talon loppubileissä - päivitetty 29.11.2008, 20:55

Perjantaina Big Brotherin finaalinelikko pääsi juhlimaan BB-talossa päättäjäisbileitä. Ohjelma sisälsi muisteloita, musiikkia, pizzaa ja tietysti alkoholipitoista juomaa.

Viimeinen BB-viikonloppu neljännellä kaudella aloitettiin päättäjäisbileillä. BB-talon kuntosali oli suljettu torstaina ja sinne oli rakennettu muisteluhuone, jossa oli viikkotehtävärekvisiittaa kauden varrelta ja televisio, joka näytti klippejä talon pudonneista asukkaista. Klippi pyörii luuppina vielä lauantainakin. Huoneen seinällä oli myös kaikkien asukkaiden kuvat.

Asukkaat menivät muisteluhuoneeseen useaan otteeseen fiilistelemään menneitä. Juttujen aiheet liikkuivat niin asukkaissa, viikkotehtävissä, bileissä ja muissa tapahtumissa. Juhlintaakaan ei unohdettu, sillä BB oli toimittanut asukkaille alkoholia sekä herkkuja. Lisäksi asukkaat olivat valmistaneet itselleen iltatehtävänä pizzaa.

Ilta sujui varsin haikeissa merkeissä, vaikka tunnelma piristyikin aina, kun BB soitti asukkaiden valitsemaa musiikki. Jokainen sai valita neljä lempikappaletta, joita soitettiin illan mittaan. Kaikki eivät kuulleet suosikkiaan vielä perjantaina, mutta BB jatkoi kappaleiden soittamista lauantaina.

Juhlinta venähti lähes aamuviiteen, kunnes asukkaat vetäytyivät nukkumaan. Toiseksi viimeinen aamu starttasi musiikilla, kun BB herätti asukkaat Teron valitsemalla Gigi D'agostinon "L'amour toujours" -kappaleella, joka on kuultu talossa kahdesti aiemminkin.

Rento meininki ja vanhojen muistelu jatkui pitkin lauantaita. Muisteluhuone oli yhä auki. Päivään toi väriä myös rangaistus, kun kaikki asukkaat saivat samanlaisen rangaistuksen kuin Jarmo ja Tero keskiviikkona OOO-kiellon rikkomisesta. Asukkaat joutuivat menemään vuorotellen kyykkyyn ja ylös ja aina seisaallaan olleen asukkaan piti huutaa "OOO". Rangaistuksen pituus oli pidentynyt keskiviikosta 15 minuutista 30 minuuttiin.

Taloon palasi myös vanha tuttu leijona, joka on nähty BB-talossa myös toisella ja kolmannella kaudella. Leijonan mukana taloon tuli jättisubi ja BB palautti asukkailta takavarikoidut kaupasta torstaina ostetut kaljat. Leijonan vierailun aikana kuultiin myös lisää musiikkia ja asukkaat pääsivät saunaan ja porealtaisiin.

Asukkaat olivat yllättyneitä ja todella iloisia leijonan visiitistä. Ennen ja jälkeen vierailun asukkaiden keskustelut pyörivät lähinnä menneiden tapahtumien ympärillä ja siinä, mitä he kohtaavat ulkomaailmassa, kun he sunnuntaina poistuvat talosta.

Illan pimentyessä lauantaina BB tuntui hieman pilailevan asukkaiden kustannuksella antamalla sekavia kuulutuksia taloon. BB kuulutti monta kertaa pelkän luvun "kymmenen", kuulutuksia katkaistiin kesken kaiken ja myös ehdollistamisäänillä pistettiin asukkaat kyykkyyn, mahalleen ja irvistämään. Lisäksi aivan tilanteeseen sopimattomia kuulutuksia, kuten "kiipeäminen on kielletty" kuulutettiin, vaikka kukaan ei niin tehnytkään.

Big Brotheria on tämän illan jälkeen jäljellä enää yksi päivä. Neljäs BB-kausi päättyy huomenna sunnuntaina järjestettävään Finaaliin, jossa selviää, kuka nelikosta Anniina, Jarmo, Johan vai Tero voittaa pääpalkinnon 50 000 €.

Big Brother 2008 Finaali suorana Subilla sunnuntaina klo 21.00!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.