Neljä uutta asukasta taloon sunnuntaina

Uusi käänne odottaa Big Brother -talon asukkaita ensi sunnuntaina. Häädön lisäksi taloon on tulossa peräti neljä uutta asukasta, kertovat BB-nettisivut.

Big Brotherin nettisivuilla kerrotaan, että BB-taloon tulee sunnuntain Talk Show -lähetyksessä neljä uutta asukasta. Lisäksi lähetyksen aikana talosta häädetään joko Cheryll tai Marko.

Neljän asukkaan lisääminen ja yhden häätäminen tietää sitä, että sunnuntain päätteeksi talossa on kaikkiaan 14 asukasta. Talossa on kuitenkin vain 12 sänkypaikkaa, joten tiivis tunnelma on tiedossa ellei yläkerran sviittiä tai alakerran lisähuonetta oteta käyttöön.

Häätösunnuntaita odotellessa talossa ovat velloneet huhut etenkin Markon roolista. Jo alusta lähtien muutamat asukkaat ovat spekuloineet Markon olevan tuotannon kätyri ja tällä viikolla spekuloijien rinki on kasvanut.

Tähän ja muihin lukuisiin sääntörikkeisiin kyllästyneenä BB on päättänyt tiukentaa sääntöjen tulkintaa. Perjantaista lähtien kaikki edellisista tuotantokausista, muutenkin tuotannosta puhuminen sekä sunnuntain häädöstä phuminen ja muu spekulointi on ehdottomasti kiellettyä. Ilmeisesti tästä lähtien rangaistuksia alkaa tulla aiempaa helpommin.

Nikolla oli tässä asiassa merkittävä rooli, sillä hän oli viestintuojana asiassa. Nikon itsensä yllä leijuu rangaistuksen uhka ja hän joutuu myös valvomaan ainakin toistaiseksi, etteivät muutkaan riko enää sääntöjä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.