Remontti-viikkotehtävä onnistui

Ensimmäisen viikkotehtävän epäonnistuttua asukkailla oli suuri tarve saada onnistuminen toisessa viikkotehtävässä. Viikkotehtävässä piti remontoida BB-talon lisähuone, jota saivat remontoida vain naiset. Miesten tehtävänä oli hauskanpito.

Maanantaista lähtien naiset työskentelivät lisähuoneessa. Naisten piti remontoida huone BB:n antamilla välineillä ja tarvikkeilla. Osa seinistä tapetoitiin, osa maalattiin ja lattiaan piti laitaa lisäksi laminaattilattia. Pienten suunnitteluvaikeuksien jälkeen työ pääsi hyvään vauhtiin, vaikka ajoittaisia ongelmia syntyi etenkin laminaatin kanssa.

Miesten tehtävänä oli siis hauskanpito, mutta he saivat silti neuvoa naisia työssään. Etenkin alkuvaiheessa naiset tarvitsivat kohtuullisen paljon opastusta, mutta hetki hetkeltä remontointi sujui paremmin.

Närää naisten keskuudessa aiheutti joidenkin miesten käytös, varsinkin, kun he saivat hieman alkoholia. Ongelmatilanteista selvittiin kuitenkin varsin vähällä, vaikka yksi laajempi tulikivenkatkuinen keskustelu käytiinkin kaikkien kesken.

BB koetteli naisia pitkin viikkoa. Miehille tarjottiin viihdykkeitä elokuvasta pihapeleihin ja keskiviikkoiltana järjesttiin espanjalaishenkiset bileet, joissa naiset saivat olla mukana, mutta he eivät saaneet nauttia tarjoiluista. Lisäksi naisten täytyi pitää seuraa miehille ja viihdyttää heitä.

Aivan lopussa BB kaivoi viimeisen ässän hihastaan, kun BB ilmoitti, että lisähuoneen kaikki seinät piti maalata valkoisiksi. Tyrmistys oli valtava, kun tieto saavutti naiset, eikä tilannetta helpottanut se, että miehet saivat samanaikaisesti jättisubin. Varsin nopeasti naiset kuitenkin ryhtyivät toteuttamaan tehtävänantoa ja seinät maalattiin reilusti alle kahden tunnin määräajan. Maalaamisen jälkeen BB palkitsi naiset harjannostajaisilla, joissa oli tarjolla hernekeittoa, piimää ja näkkileipää.

Kun tuli tehtävän arvioinnin aika, jännitys kohosi. Kaiuttimista kuului iloisia uutisia, kun BB kertoi viikkotehtävän onnistuneen. Asenne oli pääsääntöisesti kohdallaan niin remontoinnin puolella kuin miesten passaamisen osalta. Naiset saavat olla todella ylpeitä työnsä jäljestä, vaikka BB hävittikin todisteet. Tämän viikkotehtävän tähti oli ilman muuta Marianne, joka työskenteli koko viikon todella ahkerasti ja välillä muut asukkaat saivat hätistellä neitokaista väkisin edes hetken tauolle. Toki muutkin onnistuivat vähintään kohtuullisesti.

Viikkotehtävän onnistumisen myöstä, asukkaiden viikkobudjetti on nyt 316,80 €. Pian viikkotehtävän päättymisen jälkeen BB passitti Mariannen ja Teron kauppaostoksille, jossa he käyttivät budjetista vajaat sata euroa. He eivät kerta kaikkiaan lyhyessä ajassa ehtineet tuhlata tuon enempää. Asukkaat suunnittelivatkin, että seuraavalla kauppareissulla tiistaina he ostavat myös alkoholia.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.