Vanhat uutiset siirretty arkistoon

Uuden vuoden alussa BB-sivujemme uutiset vuodelta 2007 on siirretty arkistoon. Vanhat uutiset ovat muutoksesta huolimatta yhä luettevissa.

Vanhojen uutisten siirtäminen arkistoon on tehty, jotta vanhat säilyisivät varmassa tallessa ja uuden vuoden alkaessa vuoden 2008 uutiset olisivat helposti luettavissa ja löydettävissä. Viimeisimmät uutiset vuoden 2007 puolelta näkyvät niin kauan, kunnes uudet uutiset syrjäyttävät ne. Linkit uutisarkistoon, joista vanhoja uutisia voi vastaisuudessa lukea, löytyy tämän uutisen lopusta ja uutissivun alareunasta. Uutissivulta löytyy luonnollisesti tuoreimmat uutiset.

BB-sivumme saavat tänä vuonna täysin uuden ulkoasun ennen kuin neljäs Big Brother -kausi pyörähtää Suomessa käyntiin. Luultavasti tämä tapahtuu elokuussa, jolloin myös sivumme ovat valmiina vastaanottamaan uuden kauden.

Ylläpidon puolesta haluan toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta!

Vanhat uutiset BB-uutisarkistossa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.