Viimeinen häätöäänestys käynnistyi, triplahäätö sunnuntaina - päivitetty 17.11.2008, 20:59

Suomen Big Brotherin neljännen tuotantokauden viimeinen häätöäänestys käynnistyi maanantain BB Extrassa. Kaikki asukkaat ovat nimettynä BB:n toimesta.

Asukkaat saivat tiedon äänestyksessä olostaan samassa yhteydessä, kun BB antoi heille viikkotehtävän. He eivät olleet uskoa tietoa, että he ovat kaikki äänestyksessä. Asukkaat kävivät päivällä nimeämässä toisiaan, mutta nämä olivat valenimeämiset, eikä sitä kerrottu asukkaille.

Tämän viikon valenimeämisillä ei ollut siis mitään merkitystä häätöäänestykseen joutumisella. Mikäli valenimeämiset olisi huomioitu, olisi äänestyksessä olleet talon molemmat alkuperäisasukkaat, Johan ja Tero.

Häätöäänestykseen liittyy myös toinen käänne. Ensi sunnuntaina BB-talosta häädetään peräti kolme asukasta, jolloin finaaliviikolle taloon jää neljä asukasta. Luultavasti kolmen asukkaan häädöllä tuotanto harjoittelee jo finaalia varten, joka on 30. marraskuuta.

Koskaan aiemmin Suomen BB:ssä ei ole toteutettu triplahäätöä. Tällä kaudella on nähty tuplahäätö, kun toisella viikolla samana sunnuntaina BB-talosta häädettiin Risto ja Minna. Valenimeämiset järjestettiin nyt toista kertaa, ensimmäisen kerran ne nähtiin tämän kauden ensimmäisellä viikolla, jolloin tehtiin myös Markon valehäätö.

Ketkä häädetään, selviää BB Talk Show'ssa ensi sunnuntaina klo 21 alkaen!

Lue lisää sivustoltamme:
Kaikki asukkaat häätöäänestykseen, viikkotehtävä liittyy äänestykseen
Valenimeämisten tulokset

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Valenimeämisten tulokset ja nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.