Kaikki asukkaat häätöäänestykseen, viikkotehtävä liittyy äänestykseen - päivitetty 17.11.2008, 20:56

Big Brotherin viimeinen häätöäänestys käynnistyi tänään, johon BB on nimennyt kaikki BB-talon seitsemän asukasta. Myös BB:n toiseksi viimeisen viikon viikkotehtävä liittyy häätöäänestykseen.

Sunnuntain Talk Show'ssa katsojille paljastettiin, että kaikki asukkaat on nimetty tämän viikon häätöäänestykseen BB:n toimesta. Tämä on viimeinen häätöäänestys ennen voittajaäänestystä. Asukkaille tieto kerrottiin maanantaina samalla, kun asukkaat saivat viikkotehtävän. Viikkotehtävä liittyy tällä kertaa kiinteästi häätöäänestykseen.

Tarkemmin sanoen, viikkotehtävän aikana talon televisioon tulee ympäri vuorokauden satunnaisesti reaaliaikainen häätöäänestystilanne. Äänestystilanteen seuraamista ei kuitenkaan vaadita ainakaan tehtävänannon mukaan, eikä niillä luultavasti ole suoranaisesti mitään tekemistä viikkotehtävän onnistumisen kannalta.

Äänestystilanteiden lisäksi viikkotehtävässä asukkaille annetaan erilaisia tehtäviä, joista parhaiten niista suoriutuvia palkitaan. Tarkempia ohjeita asukkaille ei toistaiseksi ole annettu. Tämänkaltaista viikkotehtävää ei ole ollut koskaan minkään maan BB:ssä, kerrotaan tuotannosta. Viikkotehtävän erikoislaatuisuudesta huolimatta, asukkaat lyövät viikkobudjetistaan vetoa 25-99:n vedonlyöntiprosentilla. Asukkaat panostivat tehtävään 99:n vedonlyöntiprosentilla. Viikkotehtävän onnistumisen kriteerejä ei ole kovin tarkasti määritelty.

Viikkotehtävä annettiin asukkaille normaalisti postilaatikon kautta. Teron ja Alexin alettua lukemaan tehtävänantoa, muut asukkaat eivät ensin uskoneet, että Tero ja Alex puhuivat totta. Viimeisetkin uskoivat, kun he saivat luettavakseen tehtävänannon silmiensä eteen. Heti alkoi kovat spekulaatiot, oliko kaikkien äänestykseen joutuminen BB:n "källi" ja ovatko äänestystilanteet todellisia.

Osa asukkaista ilmoitti, että he eivät ole kiinnostuneita äänestystilanteista, eivätkä he ainakaan aio valvoa yöllä tilanteiden takia. Johan ilmoitti, ettei ole ollenkaan kiinnostunut ja Tuuli sanoi, että hän tunsi olonsa epävarmaksi, eikä ainakaan aio valvoa. Anniina ja Anna olivat erittäin kiinnostuneita äänestystilanteista.

Ilta jatkui kovien spekulaatioiden vallitessa.

Viimeinen häätöäänestys käynnistyi, triplahäätö sunnuntaina

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Viikkotehtävä: Olette kaikki häätöäänestyksessä
Äänestysohjeet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.