Asosta uusi päällikkö BB-taloon

Torstaina BB-talossa käytiin toinen päällikkökilpailu. Tällä kertaa piimällä täytetystä astiasta piti löytää nopeiten kolme karamellia.

Big Brother komensi aamupäivällä paratiisin asukkaat sohvalle ja slummin asukkaat penkille. Oli päällikkötehtävän aika. Asukkaat siirtyivät tämän jälkeen tehtäväalueelle, jossa kutakin asukasta odotti piimällä täytetty vati.

Asukkaiden piti etsiä vadista kolme karamellia mahdollisimman nopeasti ja siirtää ne vieressä olevaan tyhjään kulhoon. Nopeimmin tehtävästä suoriutuneesta tulee BB-talon päällikkö. Muutamissa asukkaissa piimävadit aiheuttivat välittömästi yökkäysreaktion.

Karamellit piti poimia vadista suulla, käsiä ei saanut käyttää, eikä vatia saanut liikuttaa. Päällikkökilpailu oli nopeasti ohi, se kesti vain muutamia sekunteja. Aso osoittautui nopeimmaksi, vaikka häneltä ensin tippui yksi karamelli ohi kulhon. Siitä huolimatta Aso onnistui voittamaan tehtävän.

Heti tehtävän jälkeen alkoi keskustelu asukkaiden keskuudessa, miten kultakin tehtävä oli sujunut. Osa valitteli myös piimän aiheuttamaa huonoa oloa. Äänekkäin tässä asiassa oli Jelena, joka oli herätetty päällikkötehtävään suoraan yöunilta.

Kun kaikki olivat saaneet pestyä itsensä tehtävän jäljiltä, alkoi spekulointi päällikön oikeuksista ja velvollisuuksista. Paratiisilaiset huomasivat, että päällikölle oli luvattu "huomattavia etuoikeuksia" ja viittaukset velvollisuuksiin oli poistettu. Asukkaat eivät vielä tiedä, että perjantaina päällikkö saa valita haluamansa asukkaat paratiisin puolelle.

Hieman ennen puolta päivää BB julisti Ason BB-talon uudeksi päälliköksi kunnes BB toisin ilmoittaa. Päälliköllä on koskemattomuus tänään käytävissä nimeämisissä. Nimeämisten tulokset julkistetaan talon asukkaille ja tv-katsojille illan BB Extrassa.

Katso päällikkökilpailun tehtävänanto BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.