Slummit saivat nimeämisoikeuden

Keskiviikkona oli vuorossa tämän viikon nimeämiskilpailujen kolmas ja viimeinen päivä. Tämän päivän tehtäviin kuului vartalomaalausta ja mutapainia.

Puolen päivän tietämissä slummin asukkaat pääsivät nimeämiskilpailuun kiinni. Ensimmäisessä osassa heidän piti maalata toistensa vartalot ja järjestää paratiisilaisille elävän taiteen näyttely.

Vartalomaalaus suoritettiin slummien makuuhuoneessa. Maalauspareina toimivat Nino ja Esa A., Lotta ja Sampo sekä Tuija ja Ragnar. Parit maalasivat toisensa ja aina maalaaja sai ideoida, millaisen kuvion parin vartaloon teki. Esimerkiksi Lotta ja Sampo maalasivat toisillensa eläinteeman (Lotta oli possu, Sampo oli pantteri) tai Esa A. sai selkäänsä BB-silmän.

Maalausurakan ja näyttelyn jälkeen slummilaiset joutuivat mutapainiin tehtäväalueelle. Slummilaiset ottelivat kaikki toisiaan vastaan yksittäisissä otteluissa. Paratiisilaiset päättivät yhteispäätöksellä, kuka slummilaisista ansaitsee voiton ja saa BB:ltä henkilökohtaisen palkinnon.

Maalaaminen oli kaikille vielä kivaa, mutta mutapainissa osan tunnelmat alkoivat muuttua. Raskaimmin mutapainin otti Tuija, jonka asenne alkoi horjua pahasti. Osasyynä Tuijan alakuloon oli kuukautiset, jotka ovat vaivanneet häntä jo muutaman päivän. Kaikki slummilaiset saivat kuitenkin suoritettua mutapainin.

Mutapainin jälkeen oli ehkä esissä vielä inhottavampi asia, nimittäin peseytyminen kylmällä vedellä. Etenkin slummin naisille se oli kova paikka ja Tuija ja Lotta kirkuivat kovasti. Myös kirosanat lentelivät, mutta Esa A:n ystävällisellä avustuksella kaikki lopulta peseytyivät. Myös pahasti masentunut Ragnar, joka alkuun oli sitä mieltä, että parempi olla vaikka mutaisena kuin mennä jääkylmän veden alle.

Kun slummilaiset olivat saaneet kuivateltua itsensä, puettua puhtaat vaatteet päälle ja lämmiteltyä, oli aika kuulla, kuinka slummilaisten nimeämiskilpailujen on käynyt. Aluksi BB palkitsi Esa A:n, joka oli paratiisilaisten mielestä paras painija. Palkinnoksi Esa A. sai BB:ltä makaronilaatikkoannoksen.

Esa A:n palkinnon jälkeen julistettiin nimeämiskilpailun lopputulos. BB:n mielestä nimeämiskilpailut olivat onnistuneet ja slummilaiset pääsevät nimeämään muita asukkaita päällikköä lukuun ottamatta. Uusi päällikkö valitaan torstaina päällikkökilpailussa, jonka jälkeen järjestetään nimeämiset. Nimeämisten tulokset julkistetaan huomisiltana BB Extrassa.

Keskiviikon nimeämiskilpailut:
Elävä taide
Mutapaini

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.