BB-nettisivut avaavat salaisuuden verhoa kesällä

Big Brother -haku Suomen viidennelle kaudelle on päättynyt jo jokin aika sitten, mutta BB-nettisivut pysyvät aktiivisina läpi kesän. Sivuilla tullaan paljastamaan kesällä BB-kauden valmistelujen etenemistä.

Virallisilla Big Brother -nettisivuilla Subin netissä on julkistettu tiedote, jossa kerrotaan, että sivuilla seurataan Big Brother -talon tilannetta kesän aikana. "Salaperäiseksi materiaaliksi" mainittua aineistoa tullaan BB-nettisivujen mukaan julkaisemaan satunnaisesti kesän aikana.

Samaisilla sivuilla todetaan lisäksi, että asukashakukiertueen jälkeen asukkaiden valinta tämän vuoden taloon jatkuu tarkalla seulalla. Uudet asukkaat selviävät kesälomakauden jälkeen, samalla hetkellä, kun uusi kausi käynnistyy, kertovat BB-nettisivut.

Tavallisesti Suomen Big Brother on käynnistynyt elokuun viimeisellä viikolla ja sen kesto on ollut 96 tai 97 päivää. Näin ollen kausi päättynee tuttuun aikaan, marras-joulukuun vaihteen tuntumassa.

Big Brotherin viralliset nettisivut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.