Helsingin huhtikuun hakupaikka vaihtui

Big Brother -hakukiertue vuosimallia 2009 alkaa kääntyä loppupuolelleen. Keskiviikon jälkeen kiertueella on jäljellä enää yksi hakupaikka, Helsinki ensi lauantaina, jonka hakupaikka vaihtui viime hetkillä.

Viralliset BB-nettisivut kertoivat keskiviikkona, että lauantaina huhtikuun 4. päivä pidettävän Helsingin toisen hakutilaisuuden paikka on vaihtunut. Alkuperäisen suunnitelman mukaan hakutilaisuus piti pitää Arcadassa, mutta tänään kerrottiin, että viimeinen hakutilaisuus järjestetään Helsingin Royal Onnelassa. Tilaisuus alkaa alkuperäisen aikataulun mukaisesti klo 9.

Syytä vaihdokseen ei ole ja tuskin kyse on myöskään aprillipilasta, vaikka paikan vaihdos kerrottiinkin 1. huhtikuuta. Lauantaina järjestettävä hakutilaisuus on ainoa, joka järjestetään tänä vuonna Onnela-yökerhossa. Kahtena edellisvuonna kaikki hakutilaisuudet on järjestetty SK-ravintolat -ketjun yökerhoissa.

Tämän vuoden casting-kiertue on siis viimeistä kohdetta vaille valmis. Viimeisimmät hakutilaisuudet käytiin eilen tiistaina Oulussa ja tänään keskiviikkona Rovaniemellä. Oulussa hakijoita on ollut kolmisenkymmentä ja saman verran on ollut myös Joensuussa. Suurissa kaupungeissa, kuten Helsingissä, Turussa ja Tampereella hakijoita on ollut kussakin noin sata.

Tuottaja Mikko Räisäsen mukaan vanhoilla hakupaikkakunnilla on ollut hakijoita suurinpiirtein saman verran kuin aikaisempina vuosina. Tänä vuonna casting-kiertueelle uusina paikkakuntina tulivat mukaan Joensuu ja Lappeenranta.

Lisätiedot BB-hausta:
Big Brotherin viralliset nettisivut (Sub)
Sivustomme Asukashaku 2009 -osio

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.