BB-talon remontti alkutekijöissään

Sub lupasi kesän aikana materiaalia valmistautumisesta tulevaan BB-kauteen BB:n nettisivuilla. Lupauksen täyttäminen alkoi eilen torstaina, kun ensimmäiset videoklipit BB-talosta sivuilla julkaistiin.

Big Brother -nettisivuilla julkaistiin torstaina kolme lyhyttä videoklippiä, jotka sisältävät kuvaa talon makuuhuoneesta, eteisaulasta ja wc:stä. Videoista on nähtävissä, että talossa on aloitettu remontti, mutta seinät ovat yhä viimevuotisilla sijoillaan. Samoin ne on yhä viimevuotisessa maalauksissa.

Vessassa on tapahtunut hieman enemmän, sillä se on tyhjennetty täysin. Seinät ja lattia ovat sielläkin vielä vanhassa asussaan. Eteisaulan videossa, jossa myös vessaa oli vilautettu, näkyivät myös patteri- ja postilaatikot entisillä paikoillaan.

Jos videoista voi jotain päätellä, kovin suuria muutoksia ei tänä vuonna talossa nähdä. Toki tässä on vielä aikaa pari kuukautta tehdä muutoksia, eikä ole tietoa ole milloin tarkalleen videot on kuvattu. On myös muistettava, että viime vuodeksi taloa muutettiin suhteellisen radikaalisti, joten välttämättä joka vuosi ei suuria mullistuksia nähdä. Käytettiinhän edellistä taloa peräti kolme vuotta, jolloin merkittäviä muutoksia pohjapiirrustukseen ei tehty.

Big Brother käynnistyy Subilla elokuun lopussa.

"Näin uusi BB-talo rakentuu" -videot Subin BB-nettisivuilla:
Osa 1
Osa 2
Osa 3

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.