BB-uutiset ja -artikkelit on arkistoitu

Olemme arkistoineet BB-kauden 2008 Uutiset ja Artikkelit. Vanhoja Uutisia ja Artikkeleita voi edelleen lukea ja seuraamme jälleen uuden BB-kauden tulemista.

Uutisten ja Artikkeleiden arkistointi on tehty sivuston uutis- ja artikkeliosion seuraamisen helpottamiseksi. Arkisto-osioihin pääsee uutis- ja artikkeliosioiden alalaidassa olevien linkkien kautta.

Uutisosiossa seuraamme BB2009:n tulemista. Suomen neljäs BB-kausi käynnistynee syksyllä ja olemme jälleen mukana BB-huumassa jo hakuprosessista lähtien. Toistaiseksi sivustollamme on näkyvillä vielä BB2008:n tiedot, mutta BB-haun alkaessa sivusto keskittyy BB2009:ään. Tällöin BB2008-sivut siirtyvät kokonaan arkistoon.

Tutustu BB-arkistoihin:
Uutisarkisto
Artikkeliarkisto

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.