Vappu Pimiä äänestettiin vuoden naisesiintyjäksi

Big Brotherin tuotantotiimi oli jälleen voitokas sunnuntaina järjestetyssä Kultainen TV -gaalassa MTV3-kanavalla. Yleisöäänestyksessä BB Talk Show -juontaja Vappu Pimiä valittiin vuoden naisesiintyjäksi.

Viime vuonna BB-tiimi voitti palkinnon multimedia 360 astetta -kategoriassa. Big Brother oli ehdolla tänä vuonna vuoden realityohjelmaksi, mutta palkinto meni Subin Madventuresille.

Tänä vuonna BB-työryhmä sai palkinnon Talk Show -juontaja Vapun kautta, joka siis valittiin vuoden naisesiintyjäksi. Palkinto jaettiin internetissä käydyn yleisöäänestyksen perusteella. Vappu ei itse ollut hakemassa palkintoa, koska hän oli lomamatkalla Thaimaassa, mutta hän kiitti äänestäjiä ja työtovereitaan videotervehdyksen välityksellä.

Suomen Big Brotherin neljäs kausi päättyi joulukuussa ja siitä nähdään viides tuotantokausi tänä vuonna. Tulevan kauden lähetysten juontajia ei ole vielä julkistettu. Vappu on ollut mukana Suomen BB:n jokaisella kaudella, ensin kaksi kautta BB Extrassa ja sitten kaksi kautta Talk Show'ssa. Janne Kataja on ollut mukana kaksi viimeisintä kautta Extran juontajana.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.