Big Brother 2009 Finaali tänään!

Tänään se vihdoin ratkeaa, kuka voittaa Big Brotherin vuonna 2009. Neljästä finalistista yksi vie sunnuntai-iltana 50 000 euroa ja hänet kruunataan Suomen viidenneksi BB-voittajaksi.

Suomen Big Brotherin viides kausi on viimeistä päivää käynnissä. Pian 97 päivää on täynnä ja enää neljä asukasta taistelee BB:n voitosta. Finaalissa ovat tänä vuonna Antti, Aso, Esa A. ja Kätlin. Joku heistä poistuu talosta illalla 50 000 euroa rikkaampana.

Pitkä tie on kuljettu siitä, kun elokuun lopussa taloon asteli 14 uutta asukasta. Heistä on jäljellä enää Aso, Esa A. ja Kätlin, jotka ovat olleet talossa siis alusta asti. Tosin Kätlin kävi viikon verran piipahtamassa Filippiinien BB-talossa, mutta hänkin siis kuuluu alkuperäisasukkaisiin. Finaalin ainoa kesken kauden tullut asukas on Antti, joka saapui taloon 55. päivänä, 18. lokakuuta.

Ennakkosuosikkeina Finaalissa ovat Esa A. ja Kätlin, mutta ainakin Asolla voi olla joitakin mahdollisuuksia yllättää. Ason osakkeita parantaa luultavasti se, ettei voittajaäänestyksen väliaikatilanteita ole vielä näytetty ainakaan lauantain ja sunnuntain välisen yön keskiyöhön mennessä. Antilla ei uskoisi olevan suuria mahdollisuuksia.

Voittajan nimi ratkeaa Subilla suorana lähetettävässä BB-finaalissa, joka käynnistyy kello 21.00. Suorassa lähetyksessä olisi tarkoitus häätää talosta kaikki asukkaat ja julistaa lopuksi voittaja. Toivoa sopii, että kaikille finalisteille ehditään tehdä jonkinlaiset haastattelut ja näyttää parhaat palat kaiken muun "sälän" lisäksi. Lähetysaikaa Finaalille on varattu tunti ja 40 minuuttia.

Viides Big Brother on ollut menestys ainakin katsojaluvuilla mitattuna. Subin antamien tietojen mukaan BB:n katsojaluvut ovat nousseet noin kymmenen prosenttia keskimäärin, kun kautta oli viikko jäljellä. Myös muut BB:n ympärille rakennetut tuotteet, kuten nettisivut, ovat olleet hyvin suosittuja. Big Brotherin jatko Suomessa ratkeaa myös illan Finaalissa.

Big Brotherin Finaalin juontaa Vappu Pimiä ja myös BB Extran juontaja Jani Toivola nähdään lähetyksessä.

Big Brother 2009 Finaali Subilla tänään klo 21.00!

Lue toimituksemme "Viiltävä finaalianalyysi" artikkelisivuiltamme (27.11.2009)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.