Big Brother tulee myös 2010! - päivitetty 30.11.2009, 01:02

Suoran Big Brother 2009 Finaalin lopuksi ilmoitettiin myös Suomen Big Brotherin tulevaisuudesta. BB:stä nähdään myös seuraava kausi ensi vuonna.

BB-finaalin juontaja Vappu Pimiä ilmoitti tämän vuoden finaalin lopussa ylpeästi, että Big Brother palaa asiaan. Ensi vuonna nähdään BB:n kuudes tuotantokausi Suomessa.

Big Brother on ollut suuri menestys ohjelman kotikanavalle Subille. Ohjelma on rikkonut joka vuosi kanavan ja ohjelman katsojaennätyksiä, eikä tämä vuosi tehnyt poikkeusta. Reilu viikko sitten ilmoitetun tilanteen mukaan katsojamäärät ovat kasvaneet noin kymmenellä prosentilla keskimäärin. Myös BB:n oheen rakennetut palvelut, kuten nettisivut ja 24/7-palvelu ovat olleet suosittuja.

Toistaiseksi juuri päättyneen kauden katsojaennätyksen teki 15. marraskuuta esitetty Big Brother Talk Show, joka keräsi keskimäärin 623 000 katsojaa. Parhaimmillaan lähetystä katsoi yli 700 000 katsojaa. Tuolloin Talk Show'ssa paljastettiin Tuijan paluu taloon ja hänet lähetettiin tekemään BB:n määräämää salatehtävää.

Haku kuudennelle kaudelle alkaa BB-tuottaja Mikko Räisäsen mukaan kevättalvella, kertovat Subin BB-nettisivut. Räisäsen mukaan kevättalvella kannattaa seurata Subin nettisivuja, sillä niillä kerrotaan ensimmäisenä, milloin käynnistyvät asukasvalinnat eri puolella Suomea ensi kautta ajatellen.

Big Brother tulee tekemään tosi-tv -sarjojen uuden Suomen ennätyksen, sillä siitä tulee tuotantokausin mitattuna pitkäikäisin tosi-tv -sarja. Kuudennella kaudella BB siirtyy kärkeen ohi MTV3:n Suuren Seikkailun, jota tehtiin viisi kautta vuosina 2001-2005.

Suomi on nyt saanut kuusi BB-voittajaa, kun Aso liittyi mukaan tähän kaartiin. Aiemmat voittajat ovat Perttu (2005), Sari (2006), Sauli (2007) ja Anniina (2008).

Aso on Big Brother 2009 -voittaja!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.