Ibiza-bileet palkintona onnistuneesta tehtävästä

Asukkaat ovat pelanneet viimeisellä viikolla Buzz-tietovisapeliä. Torstaina oli vuorossa pelin finaali, jossa oli palkintona bileet.

Tiistaina BB-taloon oli ilmestynyt Buzz-pelipöytä ja myös Buzz-hahmo vieraili tällöin talossa. Buzz-hahmo toi asukkaille tehtävänannon, joka kertoi, että asukkaiden on riennettävä pelipöydän ääreen aina, kun Buzzin tunnusmusiikki alkaa talossa soida.

Asukkaat pelasivat Buzzilla BB-aiheista tietovisaa. Kysymykset koskivat tätä kautta, sen asukkaita ja tapahtumia. Buzzia pelailtiin satunnaisiin aikoihin näiden päivien aikoina. Pelipöytä kutsui jopa öisin, useiten viime yönä, kun tunnusmusiikki soi peräti kolmesti.

Pelaaminen huipentui torstai-iltapäivään, kun oli aika pelata Buzz-finaali. Finaalissa pelattiin useampi kierros kuin aiemmissa peleissä. Kysymykset olivat samoja, mihin asukkaat olivat jo vastanneet. Lopulta finaali saatiin suoritettua niin, että Esa A. (nimimerkki Apina) oli ykkönen, Antti (sama nimimerkki) oli kakkonen, Kätlin (nimimerkki Katri) oli kolmas ja Aso (nimimerkki Salla) oli neljäs. Esa A. oli selvästi paras visailussa, sillä mies taisi viedä kaikki pelit nimiinsä. Aso oli tietovisassa finaalinelikon heikoin kokonaisuutena ajatellen.

Finaalin päätyttyä asukkaat eivät vielä tienneet, oliko tehtävä onnistuneet. Heille oli luvattu onnistuneesta tehtävästä "palkitsevat juhlat". Asukkaat saivat tähän vastauksen hieman myöhemmin, kun Buzz-hahmo vieraili jälleen talossa. Buzz-hahmo toi BB:n avustuksella tiedon, että asukkaiden tehtävä oli onnistunut ja heidän palkintonsa ovat Ibiza-bileet.

Buzz-hahmo poistui talosta musiikin soidessa ja suljettuna olleet terassin verhot aukesivat. Pihalle oli tuotu herkkuja, juomaa, vilkkuvia valoja ja keinotekoista savua. Lisäksi porealtaaseen oli laitettu paljon vaahtoa.

Bileet saivat alkaa ja finalistinelikko vietti iloisissa tunnelmissa neljänneksi viimeistä iltaansa BB-talossa.

Lue Buzz-tietovisa -tehtävän tehtävänanto

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.