Jani Toivola BB Extran puikkoihin - päivitetty 18.05.2009, 19:03

Kevään suurimpia kysymyksiä Big Brotherin suhteen oli, kuka tulee juontamaan BB Extraa ensi syksynä. Enää tätä ei tarvitse pohtia, koska maanantaina Subin syyspressissä BB Extran juontajaksi paljastettiin Jani Toivola.

Kun BB Extran edellinen juontaja Janne Kataja ilmoitti viime kauden jälkeen jättävänsä koko Big Brotherin, alkoi kova spekulointi Jannen seuraajasta. Nimiä heiteltiin ilmaan niin keskustelupalstoilla kuin muuallakin.

Lopulta Jannen seuraaja löytyi sieltä, mistä myös Janne oli tullut BB:hen. Nimittäin Idolsista. Jani on yksi Idolsin juontajista, jossa hänet nähtiin kahdella viimeisimmällä kaudella. BB:n toisena juontajana jatkaa Vappu Pimiä, jonka vastuualueena on tuttuun tapaan Talk Show -lähetykset ja Kickoff.

BB-faniksi Ilta-Sanomien haastattelussa tunnustautuva Jani odottaa innolla syksyllä alkavia lähetyksiä. Hän kuitenkin toteaa Ilta-Sanomille, että hän varmasti tarvitsee Vapulta opastusta BB-maailmassa. Vapun mielestä vaarana 70 lähetyksen aikana ei ainakaan ole juttujen loppuminen, toteaa hän IS:n haastattelussa. Vappu varmasti puhuu kokemuksen syvällä rintaäänellä, sillä hän on ollut mukana jokaisella Suomen BB-kaudella, kaksi ensimmäistä BB Extrassa ja kolmoskaudesta alkaen Talk Show -juontajana.

BB Extra nähdään tulevalla kaudella aikaisempien vuosien tapaan arki-iltaisin suorana lähetyksenä BB-talon ohjaamosta. Talk Show nähdään suorana sunnuntai-iltaisin. Kausi käynnistyy Kickoffilla, jossa esitellään talon uudet asukkaat, todennäköisesti jälleen jälkilähetyksessä.

Subin syyspressissä kerrottiin myös Jannen jatkokuvioista. Janne jatkaa yhä Extra-juontajana, tällä kertaa kuitenkin Muodin huipulla Extra -lähetyksen juontajana ensi syksynä. Lisäksi Subin Netti-tv:ssä jatkuu Jannen nettisarja Katajan marjat uusilla jaksoilla kesäkuussa.

Big Brotherin viides kausi käynnistyy mitä luultavimmin elokuun viimeisellä viikolla ja BB kestää noin kolme kuukautta.

Big Brotherin viralliset nettisivut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.