Keskiviikkona armeijameininkiä ja laulukilpailu

BB-talon hyvinvointiviikon kolmas päivä valkeni jo tutuin marssitahdein. Päivän ohjelmassa oli tarjolla kuntoilua armeijamentaliteetilla ja laulukilpailussa kilpailtiin upeasta palkinnosta.

Pimeään makuuhuoneeseen tuli eloa marssitahtien pärähdettyä eetteriin kaiuttimista. Väsyneet asukkaat pomppasivat ylös sängyistään suunnistaakseen BB-talon pihalle. Edessä oli jälleen hölkkää nurmialueen ympäri ja tiedotusten toistamista. Sama toistettiin tuttuun tapaan illalla - ilman aamuherätystä tietenkin.

Kolmannen päivän teema hiilihydraatit. Taloon saatiin myös armeijahenkinen kuntoilutehtävä, kun taloon tullut kunto-ohjaaja piti asukkaille S.W.A.T.-treenit. Kuri oli kova, eikä härväämistä porukassa sallittu. Kaikki liikkeet piti tehdä kunnolla, eikä ylimääräisiä puheita tai pieruja sallittu. Rangaistus tällaisesta toiminnasta olisi kova, punnerruksia.

Asukkaat pistettiin kunto-ohjaajan johdolla todella koville. Rääkki oli todella kova jopa parempikuntoisille, heikompikuntoisista puhumattakaan. Kovimmille joutui ehkä Toni, joka joutui kesken treenien käymään jopa oksentamassa kylpyhuoneessa. Viikko tuntuu olevan rovaniemeläiselle todella rankka, kun häneltä on viety myös tupakat. Toni kuitenkin urhoollisesti palasi oksentamisensa jälkeen vetämään treenit loppuun.

Toivuttuaan treeneistä ja syötyään, oli luvassa leppoisampaa ohjelmaa iltapäiväksi ja alkuillaksi. SingStar-laulupelillä laulaminen oli jälleen vuorossa. Nyt oli tulossa laulukilpailu, jossa voittaja saisi hyvän palkinnon, nimittäin Playstation-konsolin SingStarilla varustettuna. Esa A. ei saanut osallistua kilpailuun, koska hän oli jo voittanut Playstationin kaksi viikkoa sitten päällikkökilpailussa.

Laulukilpailussa kisattiin pudotuspelihengessä paria vastaan. Parit olivat Sami ja Kätlin, Stephania ja Dana, Toni ja Aso sekä Sampo ja Antti. Peli pelattiin kamppailumoodissa ja hävinnyt putoaa pelistä. Kahden ensimmäisen parin voittajat kohtaavat keskenään välierissä, kuten myös kahden jälkimmäisen parin voittajat. Välierien voittajat kohtaavat finaalissa, jonka voittaja voittaa Playstationin. Musiikki tuli SuomiPop-levyltä.

Tehtävän hengen mukaisesti asukkaiden piti pukeutua kuin pop-tähdet omia vaatteitaan käyttäen. Tunnin valmistautumisen jälkeen päästiin laulamaan. Välieriin etenivät Sami, Dana, Aso ja Sampo. Välierissä Sami kukisti Danan ja Sampo Ason. Finalistit olivat siis selvillä, jotka olivat Sami ja Sampo.

Ennakkosuosikkina laulukilpailuun lähtenyt Sami oli finaalissa tiukoilla. Finaalibiisinä oli Eppu Normaalin "Suolaista sadetta". Etenkin kappaleen alussa käytiin tasaista taistoa ja Sampo oli jopa hetken johdossa. Lopussa Samin suoritukseen alkoi tulla rentoutta ja karaokeisäntä otti lopulta omansa. Sami laulukilpailun finaalissa voittoon pistein 8442 ja Playstationin onnelliseksi omistajaksi.

Läpi kilpailun puhuttivat biisivalinnat, jotka tuottivat paljon tuskaa. Yhteisymmärrykseen ei esimerkiksi Samin ja Kätlinin kohdalla päästy, niinpä tällaisissa tapauksissa biisi ratkaistiin kivi-paperi-sakset -menetelmällä. Valitettavasti toiselle sattui usein täysin mahdoton kappale, jota ei osannut välttämättä ollenkaan. Näin kävi Kätlinille ja myös Asolle Sampoa vastaan välierässä.

Mitään epäselvyyttä sinänsä ei Samin voitossa ollut. Rehellisellä pelillä Sami pudotti vastustajan toisensa jälkeen ja ansaitsi voittonsa. Makuasia tietysti on, olisiko "puoliammattilaisen" pitänyt olla urheiluhenkinen tai herrasmies, eikä asettaa kilpakumppaneitaan lähes mahdottoman tehtävän eteen. Toisaalta, olisihan Sami voinut hävitä kivi-paperi-sakset -arvonnan, eli sikäli kaikki meni oikeudenmukaisesti.

Ilta BB-talossa jatkui laulukilpailun jälkeen lähinnä keskustellen. Pian asukkaat alkoivat miettiä nukkumaanmenoa, sillä he tarvitsisivat lepoa selvitäkseen torstaista, hyvinvointiviikon neljännestä päivästä.

Lue laulukilpailun tehtävänanto Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.