Kierrättäminen jatkui autonpurulla

Tämän viikon nimeämiskilpailun teema oli kierrätys. Maanantaina ja tiistaina slummilaiset purkivat elektroniikkaromua ja keskiviikkona he pääsivät purkamaan romuautoja.

Alkuviikon elektroniikkaromun purkutehtävä kesti aina tiistaihin puoleen päivään saakka. Maanantain vaihtuessa tiistaihin slummilaiset painuivat yövuoroon tehden purkutyötä aamukolmeen saakka. Vajaan kolmen tunnin yöunien jälkeen oli vielä vuorossa noin kuuden tunnin aamuvuoro.

Tiistain ohjelmassa ei ollut enää muuta. Luultavasti Ninon talosta poistaminen muutti ohjelmaa sen verran, että ilta meni BB:n tarjoamaa elokuvaa katsellessa. Eipä poistamisen tuoman mielipahan kanssa työskentely olisi ollutkaan kovin hedelmällistä.

Keskiviikkona palattiin normaaliin viikkojärjestykseen ja oli vuorossa nimeämiskilpailun huipennus. Slummin asukkaat pääsivät purkamaan tehtäväalueelle autoja. Tehtäväalueelle oli tuotu kaksi autonromua, joista oli jo ongelmajätteet poistettu. Slummilaisten piti poistaa autoista renkaat, turvavyöt, taustapeilit, sivupeilit, vilkut, muovipuskurit, auton korin muovilistat, lokasuojat, ajovalot, irtomatot, tuulilasinpyyhkijät sekä moottoritilan muovi- ja kumiosat (ei nestesäiliöitä).

Slummilaiset työskentelivät autojen parissa nelisen tuntia. Tämän jälkeen heidät komennettiin pois tehtäväalueelta, jonka jälkeen tuli uusia ohjeita. Myös paratiisilaiset saivat suojavarusteita ja kaikki asukkaat komennettiin tehtäväalueelle. Asukkaat saivat nähtäväkseen autonpuristusnäytöksen ammattilaisen tekemänä. Slummilaisten purkamat autot pistettiin puristinlaitteeseen, jossa autosta tuli suorakaiteen muotoinen metallimöhkäle pienessä tilassa.

Näytöstä seuraamaan tulleet asukkaat olivat innoissaan. Monet paratiisilaisista olisivat halunneet olla mukana tehtävässä. Tehtävää tehneet slummilaiset pitivät tehtävää hyvänä. Alkuviikosta huonolla tuulella ollut Esa J. piti hyvänä, että vihdoinkin oli järkevä tehtävä tänään ja maanataina.

Nimeämiskilpailu päättyi puristusnäytökseen. Tehtävien perusteella selviää, saavatko slummilaiset nimeämisoikeuden tämän viikon nimeämisissä. Nimeämiskilpailun tulos ratkeaa tänään BB Extran suorassa lähetyksessä. Paratiisilaisilla on automaattinen nimeämisoikeus.

Keskiviikon nimeämiskilpailun tehtäväkuvaus BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.