Slummeille jälleen nimeämisoikeus

Slummin asukkaiden kannalta merkittävä nimeämisoikeuden saaminen oli katkolla keskiviikkoiltana. Asukkaat saivat tietää, pystyvätkö slummilaiset antamaan nimeämispisteitä torstain nimeämisissä.

Slummilaiset ahersivat maanantaista alkaen tehtäväalueella kahden kierrätystehtävän parissa. Maanantaina ja tiistaina kierrätettiin elektroniikkaa ja keskiviikkona autoja. Keskiviikkoiltana asukkaat saivat kuulla, kuinka slummilaisten kävi.

Keskiviikkoiltana Big Brother oli kutsunut asukkaat koolle. Ilokseen slummilaiset saivat kuulla, että viikon nimeämiskilpailu oli onnistunut. Näin ollen slummilaiset saavat huomenna antaa nimeämispisteitä kaikille talon asukkaille lukuun ottamatta BB-talon päällikköä.

Päällikkökilpailu käydään torstaina ennen nimeämisiä. Saa nähdä, missä kunnossa paratiisilaiset ovat huomenna, sillä BB järjesti heille alkohollillisen saunaillan.

Lue uutisemme tämän viikon nimeämiskilpailusta:
Elektroniikkalaitteiden kierrätystä nimeämiskilpailussa
Kierrättäminen jatkui autonpurulla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.