Lotta ja Tuija häädettiin tuplahäädössä - päivitetty 21.09.2009, 10:29

Neljäntenä sunnuntaina ja kolmantena häätöpäivänä suoritettiin BB-talossa tuplahäätö. Toisena ja kolmantena talosta joutuivat häädetyksi Lotta ja Tuija.

Äänestystilanne oli koko sunnuntai-illan erittäin tiukka Kätlinin, Lotan, Ninon ja Tuijan välillä. Tilanteet vaihtuivat yhtenään ja jokainen häätöuhan alla ollut oli putoamisvaarassa vähintään kerran illan aikana. Erot muodostuivat pieniksi ja äänestystulos olisi voinut kääntyä aivan miten tahansa.

Äänestysajan päättyessä tilanne oli kuitenkin se, että Lotta oli heikoiten äänestyksessä menestynyt. Lotta joutui jättämään talon tänään ensimmäisenä ja kaikkiaan toisena. Illan toiseksi häädetyksi tuli Tuija ja taloon jäivät siis Kätlin ja Nino. Kaikki häätöuhan alla olleet jäivät plussalle lopputuloksissa. Lotan lopputulos oli +2,57 %, Tuijan +2,67 %, Kätlinin +3,53 % ja Ninon +4,68 %.

Dramaattisimmat hetket nähtiin Lotan häädön yhteydessä, kun 18-vuotias neitokainen purskahti loppumattomalta vaikuttaneeseen itkuun. Muut asukkaat lohduttivat Lottaa parhaansa mukaan, mutta itkusta ei meinannut tulla loppua. Lotta sai itkultaan sanottua, ettei pysty menemään studioon. Kanssa-asukkaat tsemppasivat Lottaa ja lopulta hän poistui häätöovesta ulkomaailmaan.

Studiossa Lotta vaikutti jo selvästi reippaammalta, vaikka hän myönsikin häädön olleen pettymys. Vastaukset Vappu Pimiän kysymyksiin olivat pääosin lyhyitä, lähinnä kyllä/ei -luokkaa. Vapun tentistä Lotta selvisikin kuitenkin hyvin verrattuna siihen, missä tunnelmissa hän joutui jättämään talon.

Tuijan häätö oli vähemmän dramaattinen. Tupalahäätö oli kuitenkin monelle yllätys. Etenkin Tuijan poistuttua moni päivitteli, ettei olisi uskonut kahta häädettävän. Studiossa Tuija vastaili hyvin ja järkevänoloisesti Vapun esittämiin kysymyksiin.

Häätöjen jälkeen taloon jäi vain 11 asukasta, mutta tilanne ei pysynyt kauaa samana, sillä taloon tuli jo samana iltana kaksi uutta asukasta.

Marko ja Toni ovat uudet asukkaat

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Lotta murtui häädöstä: En halua mennä!
Näistä Lotta muistetaan
Tuija lähti pää pystyssä: Mua ei pelota mikään!
Näistä Tuija muistetaan

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.