Marko ja Toni ovat uudet asukkaat - päivitetty 21.09.2009, 10:31

Sunnuntain tuplahäätöjen jälkeen BB-talon häätöovi kävi jälleen, kun taloon tuli uusia asukkaita. Päivän viimeisinä tunteina taloon saatiin kaksi uutta miesasukasta.

Aivan Talk Show'n lopussa taloon asteli tamperelainen Marko. Asukkaat odottivat sohvalla vielä jännittyneinä, lähtisikö talosta vielä joku kahden lisäksi. Ei lähtenyt, sillä nyt liikenne oli toiseen suuntaan. Dana aloitti kovan kirkunan, kun sisään astui illan ensimmäinen uusi asukas.

Markon jälkeen odoteltiin reilu tunti, kunnes nippa nappa sunnuntain puolella saatiin taloon tämän kauden 17. asukas. Uusin asukas on rovaniemeläinen Toni, joka astui taloon kesken asukkaiden rupattelun. Asukkaat olivat tutustumassa juuri taloon tulleeseen Markoon, kun Toni tuli taloon. Jälleen oli kirkunaa luvassa ja kukas muu sen aiheutti kuin Dana.

Osa vanhoista asukkaista tuntui tuntevan uusia tulokkaita. Ainakin Dana sanoi muistavansa Markon jostain ja Justiina myönsi suoraan tuntevansa Tonin. Tutustumisen keskellä käytiin vielä läpi häätötunnelmia ja asukkaat saivat nähtäväkseen myös Lotan ja Tuijan jäähyväisvideot. Uusien asukkaiden kunniaksi BB tarjosi paratiisin asukkaille kaksi pullollista kuohujuomaa.

Uudet asukkaat majoittuivat ainakin alkuvaiheessa paratiisin puolelle.

Lotta ja Tuija häädettiin tuplahäädössä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.