Minna häädettiin kahdeksantena

Seitsemännessä häätöäänestyksessä käytiin tiukka kamppailu. Kahdeksantena BB-talosta häädettiin Minna.

Häätöäänestyksen tilanne tiukkeni koko Talk Show -lähetyksen ajan. Minna oli heti lähetyksen alussa lähdössä, mutta hän kiri eroa kiinni Sampoon ja Markoon, jotka olivat lähimpänä. Ero kapeni kapenemistaan, kunnes se oli lähes olematon. Välillä Marko kävi putoamisuhan alla, kunnes Minna palasi sille paikalle.

Aivan äänestyksen loppuhetkillä Minna paransi asemiaan niin, että oli hetken vasta kolmantena lähtijänä ennen Sampoa ja Markoa. Viimeiset äänestysminuutit olivat kuitenkin kohtalokkaita Minnalle, sillä äänestysajan päättyessä Minna tippui heikoimmille ja hänet häädettiin.

Lopputuloksissa Minna joutui häädetyksi -2,39 %:lla ja häntä lähinnä oli Marko -1,97 %:lla. Heidän välinen eronsa oli vain 0,42 prosenttiyksikköä. Toiseksi parhaimmissa asemissa oli Sampo, mutta hänkin jäi miinukselle 1,66 %:n verran. Esa A. oli koko äänestyksen ajan parhaimmissa asemissa ja jäi ainoana plussalle 2,07 %:n verran.

Vaikka talossa ei äänetyksen tiukkuudesta tiedetty mitään, tunnelma oli jännittynyt. Pitkän odotuksen jälkeen Vappu julkisti kahdeksannen häädetyn, Minnan, nimen. Minna otti häätönsä varsin rauhallisesti ja ilmoitti, ettei aio itkeä, kun muut varoittelivat itkemästä. Muiden asukkaiden hurratessa Minna poistui häätöovesta ulkomaailmaan. Kovin suurta surua ei taloon jääneiden asukkaiden keskuuteen tuntunut jäävän.

Häätöhaastattelussa Minna ei vaikuttanut kovin pettyneeltä. Edes Vapun kertoma tieto, että hän ei saanut koko talossaoloaikanaan yhtään nimeämispistettä, ei saanut Minnaa pettyneeksi. Minna joutui tämän viikon häätöäänestykseen rangaistuksena paellavarkaudesta. Vapun tentatessa seksin harrastamisesta BB-talossa, Minna suhtautui naureskellen ja hyvällä huumorilla. Minna myönsi, ettei normaalisti harrasta seksiä muiden silmien edessä, vaan tekee sen yleensä muiden silmien ulottumattomissa.

Minnan häädön jälkeen taloon jäi vain kahdeksan asukasta, mutta taloon oli tulossa vielä tänä iltana uusia asukkaita.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Minna: Lähden rinta rottingilla!
Näistä Minna muistetaan

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.