Uusjaossa äijäkööri paratiisiin

Perjantaisessa BB-talon uusjaossa paratiisin ja slummin välillä nähtiin yllättävä käänne, kun päällikkö Sami sai jakaa porukan uudelleen. Sami pisti slummiin kaikki talossa olevat naiset ja paratiisiin tuli näin ollen pelkkiä miehiä.

Sami sai Big Brotherilta tehtäväksi jakaa porukan niin, että slummiin tulee neljä asukasta. Muita vaatimuksia ei ollut, joten Sami sai jakoon aika vapaat kädet.

Päätöksenään Sami siirsi paratiisista Danan ja Esa A:n, jotka eivät olleet kovin suuria yllätyksiä. Sen sijaan kova yllätys oli se, että Sami siirsi slummiin hänelle läheisen Kätlinin. Voi olla, että Kätlinin siirtoon saattaa liittyä hänen ja Danan maanantaiset sviittipuheet Samista.

Joka tapauksessa uusjako tiesi sitä, että paratiisissa on pelkkiä miehiä. Se oli selvää, ettei Sami halunnut rikkoa "mieshoviaan", eli Asoa ja Tonia ja piti kaksikon paratiisissa. Ilmeisesti Sampo oli sitten "pakko" nostaa paratiisiin, kun hän ei halunnut pitää siellä Samille etäisempää Esa A:ta. Toinen slummista paratiisiin nostettu mies oli Marko.

Uusjako otettiin varsin tyynesti vastaan asukkaiden keskuudessa. Muut slummilaiset kysyivät Esa A:n tuntemuksia siirrosta, mutta se ei slummista pitävää miestä paljon haitannut. Omien sanojensa mukaan Esa A. oli arvannut siirtonsa jo eilisten tapahtumien perusteella. Silloin päällikkö Sami oli nimennyt Esa A:n neljäntenä häätöäänestykseen rangaistujen Minnan, Sampon ja Markon seuraksi.

Ilta voi tuoda tullessaan mielenkiintoisia tilanteita, sillä BB:n nettisivuilla on luvattu, että tänään talossa pidetään kosteat gourmet-juhlat. Jos alkoholia on tarpeeksi, mitä jätkäporukalla tästä seuraa?

Paratiisi perjantain uusjaon jälkeen:
Sami (BB-talon päällikkö)
Aso
Toni
Marko*
Sampo*

Slummi perjantain uusjaon jälkeen:
Minna
Kätlin*
Dana*
Esa A.*

* = siirtyi perjantain uusjaon yhteydessä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.