Netin 24/7 kuukaudeksi alennettuun hintaan tänä viikonloppuna - päivitetty 24.10.2009, 03:45

Big Brotherin netin 24/7-palvelua saa tänä viikonloppuna puoleen hintaan loppukauden ajaksi. Tarjous on voimassa vain sunnuntaihin saakka.

Netissä olevan MTV3 Katsomon Big Brother 24/7-palvelun saa tänä viikonloppuna alennettuun hintaan kuukaudeksi. Vain tämän viikonlopun ajan voimassa oleva kuukauden katseluoikeus maksaa vain 16 €.

MTV3 Katsomossa pääsee BB:tä seuraamaan kuuden livekameran kautta, joista kahdessa on nähtävissä ohjaajan valitsemaa ns. Director's Cut -streamia. Loput neljä ovat yksittäisiä huonekameroita. Lisäksi palvelussa on nähtävissä paljon klippejä talon tapahtumista, päiväkirjahuoneesta ja kaikki kauden BB-lähetykset.

Ne, jotka eivät halua maksullista palvelua ostaa, on tarjolla myös ilmaisia BB-klippejä. Ilmaisina ovat nähtävissä BB Extrat ja Talk Show't sekä yksittäisiä videoklippejä. Ilmaisklipit ovat tosin maksullisia klippejä lyhyempiä, niitä on vähemmän ja ne ovat katsottavissa lyhyemmän ajan. Maksullisia klippejä voi katsoa koko kauden ajalta.

MTV3 Katsomon Big Brother 24/7 kuukaudeksi tarjoushintaan 16 €! Tarjous voimassa 23. - 26.10.2009.

Tilaa netin 24/7-palvelu itsellesi

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.