Nimeämiskilpailuina kuntotesti ja kotibileet

Slummilaisten maanantaina suoritettavakseen varsinaisia ja lume-nimeämistehtäviä. Ensimmäiset tehtävät suoritettuaan slummin asukkailla oli tiistaina esissään seuraavat tehtävät.

Maanantaina slummilaisten lumetehtävänä oli kolmituntinen portaille nousu, jonka he urhoollisesti suorittivat. Varsinaisena tehtävänä oli varastaa paratiisista tavaroita kylpyhuoneesta, makuuhuoneesta ja keittiöstä paratiisilaisten tätä huomaamatta. Kyseessä oli siis salatehtävä.

Varastelu onnistui myös mainiosti. Makuuhuoneesta onnistuttiin varastamaan Samin omega-3 -kapselipurkki, kun Dana kävi ryöstöretkellä Esa A:n ja Kätlnin harhauttaessa paratiisilaisia "päivän dilemmalla". Loput varastamiset tehtiin yöllä muiden nukkuessa. Kätlin sai varastettua kylpyhuoneesta lavuaarin tulpan ja Esa A. keittiösaarekkeesta lusikan.

Yölliseen ryöstöretkeen toi haasteen se, että huonovointinen Stephania oli tullut nukkumaan sohvalle. Danan pitäessä vahtia Kätlin ja Esa A. suorittivat varastamisen. Stephania ei huomannut mitään, eikä kukaan muukaan aamulla kaipaillut tavaroita. Paratiisin asukkailla oli ollut illalla Oktoberfest-juhlat ja heillä oli pohdittavaa niin edellisen illan tapahtumissa kuin krapulasta toipuminen.

Tiistaina slummilaiset saivat jälleen uuden lumetehtävän. Slummilaisille järjestettiin kuntotesti, jossa käytiin läpi neljä liikettä. Ensimmäinen oli kyykkyyn-ylös -liike, sitten selkälihasliike, vatsalihasliike ja viimeiseksi tehtiin etunojapunnerrukset. Tehtävänä oli tehdä jokaista liikettä 30 sekunnin ajan ja jokaisen liikkeen välillä pidettiin kahden minuutin tauko.

Kuntotestin aloitti Kätlin, jonka jälkeen olivat vuorossa Dana ja Esa A. Kuten oli oletettua, Esa A. teki parhaat tulokset. Etenkin vatsalihasliikkeessä Esa A. oli "peto", kuten Dana asian ilmaisi. Etunojapunnerrukset tuottivat kaikille pieniä vaikeuksia, koska ne suoritettiin viimeisinä ja energiat olivat tässä vaiheessa jo vähissä.

Suoritettuaan kuntotesti slummin asukkaat saivat päivän salatehtävänsä. Uudessa salatehtävässä slummilaisten piti viettää kotibileitä omassa makuuhuoneesaan, jonne BB toimitti herkkuja ja juomaa. Lisäksi slummilaisten pitää käydä yöllä salaa saunassa ja uimassa BB-talon porealtaassa.

Saunominen pitää suorittaa niin, että jokainen slummin asukas heittää kiukaalle vettä lauteilla istuen. Porealtaassa uiminen pitää tehdä niin, että jokainen pulahtaa altaaseen kokonaan. Pään pitää siis mennä hetkeksi vedenpinnan alapuolelle. Strategian suunnittelu saunareissua varten aloitettiin välittömästi. Samalla muistettiin olla varovaisia makuuhuoneen herkkujen kanssa, aivan kuin parin viikon takaisessa huijaustehtävässä.

Slummin asukkaiden pitää onnistunua sekä lume-nimeämiskilpailun että varsinaisen nimeämiskilpailun tehtävissä, jotta he saavat nimeämisoikeuden tämän viikon nimeämisiin.

Lue lisää:
Kotibileet-nimeämiskilpailun tehtävänanto Subin BB-nettisivuilla
Uutinen maanantain nimeämiskilpailuista sivustollamme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.