Slummeille jälleen salatehtävä nimeämiskilpailuksi

Big Brotherin tämän viikon nimeämiskilpailu slummin asukkaille on taas salatehtävä. Tällä kertaa slummilaiset joutuvat varastamaan paratiisin puolelta tavaraa, mutta joutuvat myös liikunnallisten tehtävien pariin.

Iltapäivällä asukkaille kerrottiin slummin asukkaiden uusi nimeämiskilpailu. Se on nimeltään Vahvin voittaa. Tai siis niin paratiisin asukkaat luulevat. Slummin asukkaille paljastettiin, että heillä on tällä viikolla salatehtävä, jossa he pääsevät varastamaan tavaroita paratiisista.

Päiväkirjahuoneessa kukin slummilainen (Kätlin, Esa A. ja Dana) sai kuulla salatehtävästä. Ensimmäisessä salatehtävässä slummilaiset joutuvat varastamaan paratiisin jokaisesta huoneesta yhden tavaran tiistaihin aamupäivään mennessä. Slummilaiset eivät saa jäädä varastamisesta kiinni tai muuten nimeämiskilpailu epäonnistuu, eivätkä slummin asukkaat saa nimetä tämän viikon nimeämisissä.

Saatuaan salatehtävänsä, slummilaiset aloittivat tehtävän suunnittelun. He pohtivat, että paras aika suorittaa tehtävä on tehdä varastamiset yöllä, kun paratiisilaiset nukkuvat. Toinen vaihtoehto on se, että hereillä ollessaan paratiisilaisia harhautetaan niin, että yksi slummilainen pääsee tekemään ryöstöreissun paratiisin puolelle. Myös tilannetta, jossa paratiisilaiset ovat alkoholin vaikutuksen alaisena, pidettiin potentiaalisena paikkana varastaa.

Yhden tavaran slummilaiset onnistuivat jo varastamaan. Esa A. oli harhauttanut paratiisin asukkaita seuraamaan "päivän dilemmaansa" pihalle, kun Dana meni samaan aikaan ryöstöretkelle. Kätlin piti vahtia, ettei kukaan paratiisilainen mennyt silloin sisälle. Dana onnistui ottamaan paratiisin makuuhuoneesta Samin jonkun vitamiinipilleripurkin tai vastaavan. Toni ei välittänyt Esa A:n dilemmasta, mutta Kätlin kuitenkin onnistui pitämään Tonin poissa sisätiloista.

Kuten alussa mainittiin, saivat paratiisilaiset tietoonsa aivan toisenlaisen tehtävän. Tässä ns. lumetehtävässä slummin asukkaat joutuvat tekemään liikunnallisia tehtäviä. Maanantaina slummin asukkaat saivat illan jo pimentyessä tehtävän, jossa heidän tulee nousta portaille kolmen tunnin ajan. Tehtävän aikana slummin asukkaat saivat käydä ainoastaan ulkovessassa ja heillä sai olla varattuna vettä juotavaksi.

Reilu tunti tehtävän alkamisen jälkeen paratiisilaiset saivat Oktoberfest-juhlat. Paratiisin asukkaille oli toimitettu musiikkia, ruokaa, olutta ja teeman sopivat vaatteet. Ilo oli luonnollisesti katossa paratiisin asukkaiden keskuudessa, mutta slummilaisia ei silti unohdettu. Hengessä oltiin ainakin mukana ja useaan otteeseen juhlivat paratiisilaiset kävivät juttelemassa slummin asukkaiden kanssa.

Slummilaiset saavat lumetehtäviä ja varsinaisia nimeämistehtäviä (= varastamisia) joka päivä keskiviikkoon saakka. Tämänpäiväinen lumetehtävä on jo päättynyt, mutta varsinainen tehtävä jatkuu siis huomisaamuun saakka. Kun ensimmäinen varastamistehtävä on päättynyt, pitää slummin asukkaiden toimittaa varastetut tavarat pk-huoneeseen. Slummilaiset eivät saa käyttää varastettuja tavaroita.

Lue tehtävänannot Subin BB-nettisivuilta:
Lume-nimeämiskilpailu: Vahvin voittaa
Salainen Nimeämiskilpailu: Kähveltäkää kamaa
Lume-nimeämiskilpailu: Ponnistakaa portaalle

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.