Sami teki paratiisin ja slummin uusjaon - päivitetty 09.10.2009, 16:04

Big Brother -talon päällikön toimenkuvaan kuuluu velvollisuuksia ja etuoikeuksia. Perjantaina velvollisuuksista oli esissä viikottainen uusjako, joka on päällikön päätettävissä BB:n antamin reunaehdoin.

Perjantaina iltapäivällä asukkaat kutsuttiin koolle. Heti tämän jälkeen päällikkö Sami kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Kaikki asukkaat eivät uskoneet, että tänään tehtäisiin uusjakoa, vaan etenkin slummilaiset epäilivät, että BB:llä oli asiaa aiemmin päivällä suoritetun bonustehtävän palkinnosta.

Totuus oli kuitenkin se, että Sami joutui päättämään uusjaon BB:n ohjeiden mukaisesti. Tultuaan pk-huoneesta Sami talutti Esa A:n, Minnan ja Justiinan slummiin. Paratiisin puolelle pääsivät Aso, Toni ja Dana. Uusjako tapahtui varsin rauhallisessa ilmapiirissä, eikä kukaan tehnyt siitä suurempaa numeroa.

Big Brotherin nettisivuilla olevan videon mukaan Samin reunaehdot tehdä uusjako ovat olleet varsin väljät. Ainoat vaatimukset olivat, että slummissa on uusjaon jälkeen viisi asukasta ja tietysti saman on myös paratiisissa. Sami joutui päättämään uusjaon heti, kun hän oli kutsuttu pk-huoneeseen, pienen miettimisen jälkeen. Taloon hän ei päässyt takaisin ennen päätöksensä tekoa.

Pian uusjaon tekemisen jälkeen slummien niskaan tuli kylmää vettä - kuvainnollisesti. Tarkemmin sanottuna Minnalle ja Justiinalle, jotka joutuivat BB:n puhutteluun pk-huoneeseen. Puhuttelun jälkeen tytöt ilmoittivat, että heille on tulossa rangaistus, koska he toivat paratiisista tupakkaa slummin puolelle. Kova protestointi rangaistuksesta alkoi, mutta mikään ei auttanut. Rangaistuksen saamisen jälkeen tytöt polttivat tupakkaa entistä innokkaammin, jopa kahta kerralla.

Rangaistuksesta avautumisen yhteydessä alkoivat asukkaat valmistautua tavaroiden siirtoon slummin ja paratiisin välillä. Muuten elämä BB-talossa alkoi palautua nopeasti tuttuihin uomiinsa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.