Justiina ja Marko häätöäänestykseen - päivitetty 08.10.2009, 20:46

Big Brother -talon asukkaat ovat jälleen nimenneet kanssa-asukkaitaan häätöäänestykseen. Tällä viikolla häätöuhan alla ovat Justiina ja Marko.

Kaikki asukkaat saivat nimetä kaikkia asukkaita päällikköä lukuun ottamatta, sillä slummilaiset ovat saaneet nimeämisoikeuden onnistuessaan tämän viikon nimeämiskilpailussa. Häätöuhan alla on tällä viikolla vain kaksi asukasta, Justiina ja Marko. Molemmat ovat tulleet BB-taloon kesken kauden.

Kun nimetyt julkistettiin, tunnelma oli vielä rauhallinen. Marko ei virkannut nimettynä olostaan juuri mitään, sai toki sympatiat eritoten slummitovereiltaan. Justiina taasen arvasi nimettynä olonsa omien sanojensa mukaan tuoreeltaan sohvalla istuen.

Justiinan puheet kuitenkin muuttuivat terassilla, kun hän siirtyi pienempään porukkaan. Kun Minna totesi Justiinalle, ettei hän olisi uskonut Justiinan olevan häätöäänestyksessä, vastasi Justiina olevansa samaa mieltä. Yllättävän nopeasti talon entisen päällikön tuntemukset olivat muuttuneet - matkalla sohvalta terassille.

Samaan aikaan slummin makuuhuoneessa Marko otti nimettynä olon raskaasti. Vajaat kolme viikkoa sitten taloon tullut tamperelainen purskahti itkuun ja muut slummin asukkaat yrittivät häntä lohduttaa. Muiden slummilaisten mielestä Marko on jo yhdestä häätöäänestyksestä selvinnyt (viime viikolla), joten hän voi luottavaisin mielin odottaa sunnuntaita. Lopulta Markon itku laantui, mutta miehen ilta jatkui vaisuna.

Ensi sunnuntaina talosta häädetään jälleen yksi asukas. Häädettävä asukas selviää tuttuun tapaan sunnuntai-illan Talk Show'ssa.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilta
Nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.