Sami uudisti päällikkyytensä koripallotehtävässä - päivitetty 15.10.2009, 12:29

Viikottaisen päällikkökisan aiheena oli tällä kertaa koripallo. Seuraava päällikkö ratkaistiin, kuka heittää eniten kymmenestä vapaaheitosta sisään.

Päällikkökilpailu käytiin tuttuun tapaan torstaina aamupäivällä. Tämänkertaiseen päällikkökilpailuun eivät saaneet osallistua slummin asukkaat Marko, Minna ja Sampo rangaistuksena sääntörikkeestä. Niinpä päällikkökisa käytiin vain paratiisissa olleiden asukkaiden keskuudessa.

Tehtäväalueelle oli tuotu koripallokori ja koripallo. Asukkaiden tehtävänä oli heittää vanerin päältä kymmenen vapaaheittoa. Eniten koreja saaneesta tulisi BB-talon seuraava päällikkö. Mikäli eniten koreja saaneita on useita, heitetään heidän välillä uusinta. Tällöin heitetään yksittäisiä heittoja niin kauan, kunnes voittaja on selvillä.

Kätlin oli ensimmäisenä heittovuorossa. Hänen tuloksekseen tuli kolme koria. Esa A. oli vuorossa Kätlinin jälkeen tuloksella kaksi koria. Kolmantena kovimman tuloksen siihen mennessä heitti Sami viidellä korillaan, mutta häntä seurannut Aso sai aikaiseksi vain yhden korin. Dana heitti kaksi koria, jonka jälkeen tullut Toni pystyi vielä uhkaamaan Samin jatkokautta päällikkönä. Rovaniemeläisen kyvyt eivät kuitenkaan riittäneet ja Toni jäi vain kolmeen koriin.

Samista tuli siis BB-talon päällikkö toista viikkoa peräkkäin. Sampo, joka ei pystynyt osallistumaan tehtävään oli jo tehtävän aikana silminnähden harmistunut. Tehtävään osallistuneista Tonia harmitti ehkä eniten. Naisista Dana harmitteli, että tehtävä oli taas ns. miesten tehtävä. Kätliniä olisi myös päällikön titteli kiinnostanut.

Päällikkö saa täksi viikoksi todellisen erityisoikeuden, kun hän saa valita neljännen asukkaan tämän viikon häätöäänestykseen. Normaaleja nimeämisiä ei siis tällä viikolla ole. Valinnan Sami joutuu tekemään muista paratiisilaisista, eli joku viisikosta Kätlin, Dana, Aso, Esa A. tai Toni joutuu häätöuhan alle. Häätöäänestykseen joutuvat paljastetaan illan BB Extrassa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.