Nimeämiskilpailut onnistuivat, paellavarkaus aiheutti kovat lisärangaistukset

Keskiviikkoiseen tapaan tänään illalla selvisi nimeämiskilpailujen tulokset. Lisäksi Big Brother rankaisi kolmea asukasta lauantaisen paellavarkauden aiheuttaman sääntörikkomuksen takia.

Alkuviikon ajan slummin asukkaat ovat osallistuneet nimeämiskilpailuihin. He ovat osallistuneet ajan arvaukseen, Paavo-koiran hoitoon, värikuulataisteluun ja viimeisimpänä saippuakuplien puhaltamiseen. Saippuakuplien piti puhaltaa keskiviikkona iltapäivällä niin pitkään kuin BB määräsi.

Illalla BB kutsui asukkaat koolle. Ensin asukkaille kerrottiin, että slummilaiset olivat onnistuneet nimeämiskilpailuissa. Sitten seurasivat huonot uutiset. BB rankaisi Minnaa, Sampoa ja Markoa viime lauantaisesta paellavarkaudesta Danan syntymäpäivillä. Kolmikko menetti juuri ansaitsemansa nimeämisoikeuden, ei saa osallistua torstain päällikkökilpailuun ja on suoraan nimettynä tämän viikon häätöäänestykseen.

Aluksi tunnelma oli iloinen, kun nimeämiskilpailut olivat onnistuneet. Tunnelma muuttui kuitenkin apeammaksi, kun tieto rangaistuksista tuli. Slummilaiset tosin peittelivät hyvin suurinta pettymystä ja esimerkiksi Minna totesi, ettei äänestykseen joutuminen haittaa. Paratiisin puolelta Aso oli pahoillaan rangaistuksesta. Myös muut varoittelivat, ettei todellakaan kannata rikkoa sääntöjä, kun siitä seuraa kova rangaistus.

Minnan, Sampon ja Markon saama lisärangaistus oli jatkoa viime sunnuntaina tulleelle rangaistukselle. Silloin BB teki taloon uusjaon, jolloin sääntöjä rikkonut kolmikko jo häädetyllä Justiinalla (osallistui myös paellavarkauteen) lisättynä siirrettiin paratiisiin ja tilalle slummiin tulivat Aso, Toni ja Kätlin. Jako kuitenkin meni uusiksi varhain tänä aamuna, kun sunnuntaina slummin kolmikko lisättynä Esa A:lla siirtyi nimeämiskilpailun voiton ansiosta paratiisiin ja paratiisista kaikki päällikköä lukuun ottamatta tulivat slummiin.

Kovin rangaistus Minnalle, Sampolle ja Markolle oli siis joutuminen häätöäänestykseen. Luultavasti heille tulee kuitenkin seuraa äänestykseen vähintään kahden asukkaan verran. Mitä todennäköisimmin paratiisin asukkaat saavat torstaina nimetä häätöäänestykseen muita paratiisin asukkaita päällikköä lukuun ottamatta. Päällikkökilpailu käydään ennen nimeämisiä.

Seitsemäs häätöäänestys käynnistyy torstaina BB Extra -lähetyksessä.

Slummi ruokavarkaissa, rangaistuksena uusjako (11.10.2009)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.