Sampo pistää jaot uusiksi perjantaina

Big Brotherin asukasjaossa tapahtuu muutoksia jälleen perjantaina. BB-talon uusi päällikkö, Sampo, saa jakaa porukan mielensä mukaan uudelleen.

Torstaina päällikkökilpailun voittanut Sampo joutuu tiukan päätöksen eteen perjantaina. Sampo pääsee jakamaan porukan haluamallaan tavalla illalla BB Extrassa. Uusi päällikkö jakaa porukan, mutta slummiin joutuvien ja paratiisiin pääsevien määrää ei ole paljastettu.

Asukkaat, edes Sampo, eivät ole tietoisia uudesta jaosta. Jo viime viikolla Ason piti tehdä vastaava jako, mutta se kariutui Ason sääntörikkomukseen. Ason piti jakaa asukkaat uudestaan viime perjantaina, mutta hän vihjaili tehtävästä Danalle ennen aikojaan, vaikka BB oli tämän ehdottomasti kieltänyt.

Sammosta uusi päällikkö, voitti tietokilpailun

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.