Neljä asukasta häätöäänestykseen, sunnuntaina tuplahäätö - päivitetty 17.09.2009, 23:40

Neljännellä viikolla häätöäänestyksessä nähdään jälleen neljä asukasta. Näistä neljästä ensi sunnuntaina häädetään kaksi asukasta.

Big Brother on määrännyt tälle viikolle tuplahäädön, mutta asukkaat eivät tätä tietenkään tiedä. Illalla BB kutsui asukkaat koolle kuulemaan nimeämisten tulokset. Kaiuttimista kuului häätöäänestykseen joutuneiden nimet, mitkä ovat Kätlin, Lotta, Nino ja Tuija.

Nimetyistä asukkaista Lotta rupesi heti nimensä kuultuaan itkemään Sammon kainalossa. Muista naisista Kätlin ja Tuija ottivat tiedon vastaan suorastaan hymyssäsuin, koska he olivat lähes varmoja nimettynä olostaan. Neljäs äänestyksessä oleva Nino oli vakavana koko ajan, ilmeisesti tietoisena äänestyksenä olostaan.

Sunnuntaina talosta joutuu siis poistumaan kaksi asukasta. Samana päivänä taloon tulee myös uusia asukkaita, joiden taloon astumisen näkee ensimmäisenä 24/7-palvelussa.

Lue myös:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilta
Nimeämispisteiden jakautuminen
Tuotannon virhe nimeämisissä aiheutti sekaannusta katsojissa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.