Slummilaisille nimeämisoikeus

Slummilaiset saivat nimeämisoikeuden neljännen viikon nimeämisiin. Tällä viikolla nimeämisoikeus on "kuumaa kamaa", sillä ensi sunnuntaina talosta häädetään peräti kaksi asukasta.

Nimeämiskilpailun aiheena oli tällä viikolla amerikkalainen jalkapallo. Samalla teemalla mentiin kolme päivää. Slummin asukkaiden piti oppia amerikkalaisen jalkapallon salat ja pelata keskiviikkona pienimuotoinen peli BB-talon tehtäväalueella.

Maanantai alkoi teorialla ja varusteiden kokeilemisella. Slummilaiset saivat ison kansion, joka sisälsi amerikkalaisen jalkapallon pelikirjan. Lisäksi asukkaat sovittivat itselleen pelivarusteet.

Tiistaina alkoivat ankarat harjoitukset, joita oli peräti kolmesti: aamulla, päivällä ja illalla. Asukkaat antoivat todella kaikkensa ja he olivat asenteella mukana. Tosin se vaati veronsa ja paikat olivat hellinä intensiivisten harjoitusten jälkeen.

Keskiviikkona tiistain harjoitukset näkyivät selvästi. Liikkuminen oli todella hankalaa ja muutamia vammojakin oli. Minnalla oli pahimmat ongelmat jalkansa kanssa. Ennen peliä slummilaisilla oli yhdet harjoitukset, joihin Minna osallistui kevyesti, mutta peliin slummilaisten valmentaja kielsi osallistumisen.

Slummin asukkaiden harjoitusten tulos näkyi loistavasti itse pelissä. Heidän ei todellakaan tarvinnut hävetä esitystään. Ottelu oli todella hieno, vaikka vastassa oli pitkään lajia harrastaneita. Kannustusjoukot olivat myös kohdallaan, etenkin "cheerleaderit" Lotta ja Justiina pitivät meteliä paratiisilaisista koostuneesta katsomosta.

Vajaan puolen tunnin pelin jälkeen, BB ilmoitti nimeämiskilpailun päättyneeksi. Illalla asukkaille kerrottiin sen tulokset. BB:n kuulutettua, että nimeämiskilpailu on onnistunut, sai se väsyneiltä slummilaisilta hillityt suosionosoitukset.

Slummilaiset saavat siis nimetä tämän viikon nimeämisissä. Ensi sunnuntaina talosta häädetään kaksi asukasta, joten häätöäänestykseen nimetään vähintään kolme asukasta. Asukkaat eivät tietenkään tätä tiedä. Nimeämiset pidetään huomenna torstaina ja päällikkökilpailun voittaja saa koskemattomuuden nimeämisissä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.