Sammosta uusi päällikkö, voitti tietokilpailun

Torstaina käytiin jälleen uusi päällikkökilpailu BB-talossa. Tällä viikolla kilpailun aiheena oli yleistietokilpailu, jossa asukkailta kysyttiin kymmenen kysymystä.

Asukkailta kysyttiin yleistietoaiheisia kysymyksiä kymmenen kappaletta. Eniten oikeita vastauksia saaneesta asukkaasta tulisi BB-talon uusi päällikkö.

BB kuulutti kysymykset talon kaiuttimista ja asukkaat kirjoittivat vastaukset paperille. Kun kaikki kysymykset oli esitetty ja asukkaat vastanneet niihin, vastaukset palautettiin varastohuoneeseen.

Kun vastaukset oli tarkastettu, oli tulosten julkistuksen aika. Paras tulos oli kuusi oikein kymmenestä ja sen sai Sampo. Toiseksi parhaasta tuloksesta vastasi Esa J., joka virallisten tulosten mukaan sai neljä oikein kymmenestä.

Vajavaisista tiedoista tunnettu Lotta ei kovin hyvin menestynyt tietokilpailussa, sillä hän ei saanut kuin yhden oikein. Lotta piti tietokilpailua epäreiluna. Tietokilpailu ei tosin mennyt hyvin Mensa-jäsen Esa A:lta, sillä hänkin sai vain yhden oikein. Tosin on epäilty, että hän vastasi tahallaan väärin, jottei hänestä varmasti tulisi talon päällikköä.

Lopputuloksiin pettynein oli varmaankin Esa J., joka oli pää painuksissa BB:n ilmoitettua Sammon olevan päällikkö. Omasta mielestään hänellä oli viisi oikein, mutta kirjoitusvirheen vuoksi BB hyväksyi häneltä vain neljä oikeaa vastausta.

BB-talon päällikkö Sampo sai koskemattomuuden tämän viikon nimeämisissä. Nimeämiset käynnistyivät pian päällikkökilpailun jälkeen. Niiden tulos julkistetaan illan BB Extrassa.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Päällikkökilpailun tehtävänkuvaus
Päällikkökilpailun kysymykset ja vastaukset sekä asukkaiden vastaukset

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.