Asukkaat saivat tietää olevansä äänestyksessä, äänestystilanne näytettiin

Big Brother lisäsi kierroksia, kun BB-kautta on jäljellä noin 1,5 viikkoa. BB-talon asukkaat saivat karulla tavalla tietää olevansa kaikki häätöäänestyksessä, kun BB paljasti äänestystilanteen.

Asukkaat olivat iltapäivällä suorittamassa viikkotehtävää pihalla, kun BB käski asukkaat sohville. Vielä tässä vaiheessa asukkaille ei oltu kerrottu, että he ovat kaikki häätöäänestyksessä ja äänestys käynnistyi eilen.

Hetken odotuksen jälkeen televisio meni päälle ja asukkaille näytettiin video. Asukkaat saivat nähdä koosteen, jossa BB-juontajat olivat juuri julistamassa Suomen BB:n voittajaa. Jokaiselta BB-kaudelta nähtiin lyhyet pätkät. Video päättyi tekstiin "Big Brother 2010?"

Videon päätyttyä asukkaat hämmästelivät, miksi video näytettiin. Kovin kauaa he eivät ehtineet pohtia, koska televisio meni uudelleen päälle. Ruutuun tuli grafiikka, jossa oli palkki ja teksti "Tämänhetkinen tilanne". Samassa ruutuun ilmaantui asukkaiden kasvokuvia ja asukkaat arvasivat, että kyse oli äänestystilanteesta.

Iltapäivällä näytetyssä tilanteessa Eetu oli heikoimmilla ja Marika vahvimmilla. Marika hämmentyi näytöstä ja piti BB:n temppua näyttää äänestystilannetta ilkeänä. Marika totesi, että peli menee likaiseksi. Eetu oli todella harmissaan viimeisenä olossaan ja oli todella varma lähdöstään sunnuntaina.

Muut asukkaat rauhoittelivat Marikaa ja lohduttelivat Eetua. Asukkaat muistuttelivat toisiaan, että nyt on vasta keskiviikko ja tilanne varmasti muuttuu. Elisabet meni hiljaiseksi tilanteen nähtyään ja tuijotteli kädet naamallaan lattiaa. Asukkaat spekuloivat, että ehkä kolme asukasta lähtee sunnuntaina ja heidän mukaansa vaaravyöhykkeessä olivat ainakin Eetu, Noora ja Petri.

Asukkaat eivät kuitenkaan tiedä, että sunnuntaina talosta häädetään vain yksi asukas. Vielä ei ole tiedossa, näytetäänkö häätöäänestyksen tilannetta asukkaille viikon myöhemmässä vaiheessa. Hetken keskusteluaan äänestystilanteesta asukkaat päättivät jättävän aiheen sikseen, jotta äänestyksestä ei turhaa stressattaisi.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.