Bänditreenit ja vikat bileet

BB-finalistien kolmanneksi viimeinen ja toiseksi viimeinen päivä ovat menneet juhlien ja bänditreenien merkeissä. Perjantaina alkoi luultavasti viimeinen tehtävä ja perjantaina oli luvassa myös viimeiset bileet.

Tämän vuoden BB-finalistit olivat ratkenneet torstaina ja vain finaalinelikko heräsi kolmanneksi viimeiseen päivään, perjantaihin. Finalistit saivat luultavasti tämän kauden viimeisen tehtävänsä, kun BB antoi finalisteille tehtäväksi tehdä BB-biisin. BB antoi finalistille sävelen, finalistien piti keksiä sanat.

BB soitti säveltä taloon aina silloin tällöin finalistien avuksi. Sanojen kirjoittamista varten BB toimitti varastohuoneeseen lehtiön ja kynän. Finalistit ryhtyivät tuumasta toimeen. Ensin näytti, että sanojen keksiminen jää miesten yksinoikeudeksi, sillä Marikan ideat torpattiin tai niitä ei kuunneltu. Myöhemmin kuitenkin Marikakin pääsi hommaan paremmin mukaan ja sai äänensä kuuluviin.

Lisämaustetta tehtävään tuli, kun BB toimitti taloon soittimet. Finalistit joutuisivat itse soittamaan musiikin biisiinsä. Ensin finalistit saivat kuitenkin soitto-opetuksen alkeita videolta ja sen jälkeen harjoittelemaan soittoa yksin ja bändinä talon televisiosta soitettavan virtuaalibändin kanssa. Harjoitusten jälkeen finalistit saivat vielä jatkaa kesken jääneen sanoituksen tekoa.

Musiikin teko keskeytyi, kun BB toimitti finalisteille heidän alkuillasta ravintolapalvelusta tilaamansa ruoat. Ruokien tulemisen yhteydessä varastohuoneeseen oli toimitettu alkoholijuomia ja tämän BB-kauden viimeiset bileet saivat alkaa. Nino ilmoitti, että aikoo vetää "perseet".

Finalistit eivät varoneet juomistaan liikaa perjantai-iltana, mutta juhlat pysyivät hyvin hanskassa, eikä esimerkiksi erimielisyyksiä esiintynyt. Ainoita ongelmia aiheutti liukas terassi, joka oli jäätynyt pakkasessa. Kaikista pisimpään viimeisissä bileissä pystyssä pysyivät Niko N. ja Eetu, jotka valvoivat aamuneljään. Ensimmäisenä petiin kaatui Nino ja häntä seurasi Marika jonkin ajan päästä.

Tämän BB-kauden viimeisenä lauantaina etenkin Ninolla oli kauhea krapula. Nino valitteli kovaa päänsärkyä, joka ei meinannut hellittää vielä illallakaan. BB-bändin basisti Nino joutui krapulassa bänditreeneihin ja hän saikin bändinimekseen "Darra".

Krapulasta huolimatta harjoitukset sujuivat hyvin. Pientä hätää aiheutti se, kun BB ilmoitti, että varsinainen esitys joudutaan vetämään ilman taustanauhaa. Illalla suoritettu esitys sujui kuitenkin mainiosti ja asenteella. BB-bändi nimeltään Himmeet Gimmelit veti ensimmäisen ja viimeisen keikkansa. Hauskaa piisasi ja rumpukapulat saivat kyytiä esityksen päätteeksi.

Viimeinen ilta BB-talossa sujui rauhalliseen tahtiin esityksen jälkeen. Finalistit pääsivät jälleen tilaamaan ruokaa ravintolapalvelusta palkinnoksi onnistuneesta esityksestä. Finalistit saivat aterialle hieman viiniä ja limsaa, joten varsinaisia bileitä ei enää ollut. Finalistien iloksi viimeisenä iltana kumottiin päiväunikielto ja BB soitti finalisteille musiikkia.

Vuorokauden vaihtuessa alkaa Big Brother 2010 -kauden viimeinen päivä.

BB-finalistit 2010 ja BB-bändi Himmeet Gimmelit:

Niko N., laulu
Eetu, rummut
Nino, basso
Marika, kitara

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.