Big Brother sai 11 täysivaltaista asukasta, Jani ja Maria joutuivat jättämään talon - päivitetty 29.08.2010, 23:21

Big Brotherin kuudennen tuotantokauden ensimmäinen äänestys ratkesi sunnuntaina, kun kokelasäänestys päättyi. Tiistaina taloon muuttaneista 13 henkilöstä kaksi joutui jättämään talon jo kuuden päivän jälkeen. Tämän kohtalon kokivat Jani ja Maria.

Kuusi päivää BB-taloa asuttaneet henkilöt kuulivat jo tiistai-iltana olevansa vasta asukaskokelaita ja heidän on ansaittava asukasstatuksensa. Katsojat äänestivät, ketkä ovat täysivaltaisia BB-talon asukkaita ja äänestys ratkesi sunnuntain Talk Show -lähetyksessä.

Äänestys päättyi suoran lähetyksen lopussa. Uusi Talk Show -juontaja Susanna Laine paljasti täysivaltaiset asukkaat yksitellen, sekalaisessa järjestyksessä. Aluksi talon kaiuttimista kuului Elisabetin nimi, jolloin kuului ensimmäinen helpotuksen huokaus. Tämän jälkeen helpottava tieto saavutti Habibin, Sadun, Ksenian, Paulin, Petrin, Marin, Hannun, Marikan, Villen ja Mian.

Jännitys tiivistyi hetki hetkeltä, kun putoamisvaarassa olevat vähenivät sohvalla. Mialla sydän tykitti hirvittävästi neidon omien sanojen mukaan. Pettymään joutuivat Jani ja Maria, jotka eivät talossa edenneet kokelasaikaa pidemmälle. He siis joutuivat jättämään talon.

Pudonneesta kaksikosta pettyneempi oli Jani. Jani olisi halunnut jatkaa elämäänsä talossa ja hän ilmaisi sen myös Talk Show'n haastattelussa. Mariaa putoaminen ei niinkään haitannut ja olihan hän jo talossa ilmaissut, ettei hän viihtynyt talossa ja ollut kiinnostunut seurasta.

Talk Show'ssa Janilta ja Marialta tiedusteltiin heidän yhdessäolostaan talossa. Jani totesi, että hieman ihastui Mariaan, mutta Maria ei sanonut ihastuneensa Janiin. Läheisimmäksi henkilöksi Jani nimesi Habibin ja pahimmaksi hetkeksi pahanmakuisen pirtelön juomisen. Marian motiivi tulla BB-taloon oli saada julkisuutta. Hänen tavoitteenaan on mennä Las Vegasiin.

Taloon jääneet 11 henkilöä ovat nyt siis täysivaltaisia BB-talon asukkaita. Kausi pääsee nyt todenteolla käyntiin ja ensimmäiseksi täysivaltaisille asukkaille järjestetään juhlat, kerrottiin Talk Show'n lopussa. Lisäksi asukkaat pääsevät maanantaina ensimmäisen viikkotehtävän kimppuun.

BB-talossa paljastettiin salatila, uusia asukkaita tulossa

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Jani ja Maria joutuivat jättämään talon

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.