BB-talossa paljastettiin salatila, uusia asukkaita tulossa - päivitetty 29.08.2010, 23:28

Sunnuntaina ensimmäisessä Big Brother Talk Show'ssa kerrottiin kauden toinen suuri käänne. Uudessa BB-talossa on salatila, jonne muuttaa keskiviikkona henkilöitä, joista katsojat saavat äänestää uusia asukkaita.

BB-talo sai sunnuntaina 11 täysivaltaista asukasta, kun asukaskokelaat Jani ja Maria äänestettiin ulos talosta. Uudet käänteet odottavat, sillä keskiviikkona BB-talon salatilaan muuttaa viisi henkilöä, joista katsojat saavat äänestää uusia asukkaita varsinaiseen BB-taloon.

Uusi salatila on paljon isompi kuin kahden edelliskauden talon sviitti. Tämän vuoden talon salatilassa on kolme parisänkyä, kaksi sohvaa, sohvapöytä ja ilmeisesti myös oma wc ja päiväkirjahuone. Salatilasta löytyy myös televisio.

Viisi henkilöä asuvat salatilassa keskiviikosta sunnuntaihin, jolloin salatilan asukkaista valitaan varsinaiset asukkaat BB-taloon. Vielä ei ole tietoa, keitä nämä henkilöt ovat ja kuinka monta asukasta muuttaa lopulta BB-taloon. Lisätietoa käänteestä luvattiin ensi keskiviikon BB Extrassa.

Salatila ja käänne paljastettiin tv-katsojille Talk Show'ssa, mutta asukkaat eivät tiedä tästä mitään. He jatkavat elämäänsä normaalisti BB-talon täysivaltaisina asukkaina.

Big Brother sai 11 täysivaltaista asukasta, Jani ja Maria joutuivat jättämään talon

Lue lisää käänteestä Subin BB-nettisivuilta:
Big Brother -talon sala-alueelle keskiviikkona uusia asukkaita

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.