Big Brotherille uusi tuotantoyhtiö?

Big Brother 2010 alkaa kääntyä loppusuoralleen, mutta spekulaatiot seuraavasta kaudesta ovat jo käynnissä. Ilta-Sanomien blogisti kertoi bloginsa kommenteissa, että Sub olisi kilpailuttamassa BB:n tuotantoyhtiön.

Ilta-Sanomien viihdeblogisti Katri Utula lipsautti 16.11.2010 julkaistun blogikirjoituksensa kommenteissa, että Sub olisi kilpailuttamassa BB:n tuotantoyhtiötä. Blogikirjoituksessaan Utula kritisoi häätöäänestyksessä käytössä olevaa turboäänestystä rahastukseksi. Utula vastaa erääseen lukijan kommenttiin, jossa hän kertoo Subin kilpailutussuunnitelmista.

Suomen BB:tä on sen alusta asti tuottanut Metronome Film & Television -tuotantoyhtiö. Tällä hetkellä on menossa kuudes kausi. Tuotannon ydinryhmä on pitkälti pysynyt kasassa vuodesta 2006 lähtien, jolloin tuli mukaan tuottaja Mikko Räisänen ja seuraavalla kaudella ohjaaja-käsikirjoittaja Sami Aaltonen. Vuodesta 2006 pääohjaajana ollut Kim Sainio jätti BB-tuotannon viime kauden jälkeen.

Kuluvaa kautta on kritisoitu yleisön taholta yleisesti kaikkein huonoimmaksi. Kritisoinnin kohteena ovat olleet niin uusi talo, asukkaat kuin talon tapahtumat. Kehno kausi on näkynyt myös katsojaluvuissa, joissa on ollut laskua viime vuoteen nähdeen. On toki muistettava, että viime vuosi oli paras katsojaluvuilla mitattuna.

Mitään virallista vahvistusta kilpailutuksesta tai yleensä uudesta kaudesta ei ole tullut. Perinteisesti BB:n seuraavasta kaudesta on ilmoitettu finaalin päätteeksi. Nähtäväksi jää, mihin suuntaan kilpailutus BB:tä vie, jos nyt BB edes siirtyy uudelle tuotantoyhtiölle. Onhan mahdollista, että Metronome vie kilpailutuksen ja homma jatkuu ennallaan.

Asia ei luultavasti ratkea ennen kauden loppua, joten jäädään odottamaan varmempia tietoja.

Lue lisää Katri Utulan blogista:
Mikä ihmeen turboäänestys! (Ilta-Sanomat 16.11.2010)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.