Elli-Maija, Jani T. ja Noora ovat uudet asukkaat!

Torstai-iltana BB-talo sai uusia asukkaita, kun kaksi naista ja yksi mies astui taloon. Vanhat asukkaat yllätettiin toden teolla kesken vähän aiemmin alkaneiden bileiden.

Big Brother oli järjestänyt asukkaille juhlat, jotka jo sinänsä yllättivät asukkaat. Asukkaat oli suljettuna sisälle, kun terassin verho aukeni ja terassilta paljastui ruokaa ja juomaa. Samassa musiikki alkoi soida ja asukkaat villiintyivät.

Pahaa aavistamattomat asukkaat aloittivat illanvieton, kun BB kuulutti varastohuoneen olevan auki. Asukkaat ryntäsivät ovelle ja Marika heitti, että tuleeko sieltä vaihtoasukas kenties. Varastohuoneessa kuitenkin odotti matkalaukkuja, mikä ihmetytti asukkaita. Vilhelmiina alkoi lukea nimilappuja ja niistä paljastui Elli-Maijan ja Janin nimet.

Samalla hetkellä olohuoneeseen oli ilmestynyt kolme uutta henkilöä, joista nyt tulee BB-talon täysivaltaisia asukkaita. Elli-Maijan ja Janin, siis Jani T:n, lisäksi taloon oli juuri muuttanut myös Noora. Vanhat asukkaat olivat todella pöllämystyneet, mutta he aloittivat silti heti uusien tulokkaiden tervehtimisen.

Kaikista iloisin uusista asukkaista oli Nino, joka bongasi uusien joukosta hänelle tutun Jani T:n, jonka hän oli tavannut ulkomaailmassa BB:n hakutilaisuudessa. Ninon ja Jani T:n väleistä riittikin juttua heti alkuun, aluksi kahden kesken ja sitten koko porukalla. Väittely Ninon ja Jani T:n suhteesta yltyi huutomyrskyksi lähinnä Vilhelmiinan ja Elisabetin toimesta.

Toki alussa asukkaat esittäytyivät toisilleen. Uusista Elli-Maija on 22-vuotias opiskelija Pieksämäeltä, joka ei ole elämänsä aikana juonut alkoholia tai polttanut. Jani T. on 32-vuotias myyjä Helsingistä ja hän "ryösti" Ninolta vanhimman talossa olevan asukkaan tittelin. Noora on 22-vuotias myyjä Turusta, joka on myös mallin hommia tehnyt. Uusien jälkeen myös vanhat esittäytyivät uusille.

Uusien tulo vaikutti ainakin joihinkin vanhoihin niin, että äänentasot nousivat ja vanhojen äänet kuuluivat kaikista kovimpaan. Ainakin Vilhelmiinalla ja Elisabetilla tuntui olevan jonkinlainen pelko omasta asemastaan talossa. Ilta pääsi kunnolla vauhtiin, kun BB toimitti taloon lisää alkoholia ja sauna ja poreallas tuli käyttöön.

Lue uusien asukkaiden profiilit sivustoltamme:
Jani T.
Elli-Maija
Noora

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.