Marika vastusti BB:tä yöllä, asukkaat riitelivät - päivitetty 29.10.2010, 14:57

Viime yönä BB-talossa nähtiin ensimmäiset kunnon riidat bileiden yhteydessä. Asukkaat olivat hermostuneet Marikan niskuroitua BB:lle ja tunnelma oli hetken aikaa hyvin kireä. Marika tulee saamaan rangaistuksen niskuroinnistaan.

BB-taloon oli saapunut torstai-iltana kolme uutta asukasta, Elli-Maija, Jani T. ja Noora. Talossa oli käynnissä bileet, jotka sujuivat monelta varsin vauhdikkaasti ja hyvin humaltuen. Erityisesti Marika oli todella yli-aktiivinen koko illan ja hän joikin itsensä nopeasti humalaan. BB joutui puuttumaan asiaan ja käski Marikan nukkumaan.

Tästä lähti liikkeelle tapahtumaketju, joka muutti yön kulun. Nukkumaanmenokäsky tuli päiväkirjahuoneesta, josta Marika ei suostunut poistumaan käskyn saatuaan. Pk-huoneen ovi oli jo auennut ja Marika huusi BB:lle, ettei aio mennä nukkumaan. Ulkopuolella olleet Vilhemiina ja Nino suostuttelivat Marikaa ulos "kopista", mutta neitokainen ei kanssa-asukkaitaan kuunnellut.

Lopulta Nino meni pk-huoneeseen rauhoittelemaan Marikaa. Parinkymmenen minuutin kovaääninen keskustelu kuului hyvin seinien läpi, jonka jälkeen Marika ja Nino tulivat pk-huoneesta ulos. Edelleenkään Marika ei ollut kovin yhteistyöhaluinen ja hän halusi jatkaa bileitä. Nino ja Vilhemiina veivät Marikan makuuhuoneeseen ja yrittivät saada Marikaa nukkumaan.

Marika intti koko ajan vastaan ja Vilhelmiinalta meni hermot. Vilhelmiina huusi Marikalle, että on täysi idiotti ja hänet voidaan poistaa talosta, jos ei noudata BB:n käskyjä. Vilhelmiina muistutti, että BB oli käskenyt Marikaa nukkumaan ja siinä ei omat halut silloin mitään auta.

Seuraavaksi Marikaa yritti rauhoitella Nino ja saada nukkumaan, mutta yhtä heikoin tuloksin. Marikaa kävivät rauhoittelemassa myös Petri ja Niko N., jotka saivat Marikan jo paremmin hallintaan. Silti Marika protestoi BB:n käskyä ja ilmaisi halunsa päättää omista tekemisistään ja jatkaa biletystä pitkään.

Viimein uusista asukkaista Noora näytti saaneen Marikan rauhoittuneen ja lähes nukahtamaan. Juuri, kun muut asukkaat luulivat tilanteen olivan ohi, ryntäsi Marika ulos makuuhuoneesta ja meni pihalle. Marika heitti porealtaan päältä toisen kannenpuoliskon pois ja nainen hyppäsi altaaseen. Vihaiset Vilhelmiina ja Niko N. komensivat Marikaa pois altaasta ja Niko N. lähti taluttamaan Marikaa pk-huoneeseen, jonne hänet oli käsketty.

Tultuaan pk-huoneesta Marika meni Petrin taluttamana takaisin makuuhuoneeseen ja kuopiolainen yritti saada Marikaa jälleen nukkumaan. Kovan yrityksen jälkeen tilanne oli rauhoittumaan päin, vaikka välillä Marika kävikin kääntymässä olohuoneen puolella. Parin olohuonekäynnin jälkeen Marika ei enää poistunut makuuhuoneesta, mutta höpöttely siellä jatkui.

Marikan tilanne aiheutti riidan

Olohuoneessa alkoi Marikan tilanteen läpikäynti. Marikan käytöstä pidettiin idioottimaisena. Nino ymmärsi Marikan käytöksen, joka oli purkausta jatkuvasta nimettynä olosta. Vilhelmiina ja Niko N. olivat sitä mieltä, ettei se silti oikeuta rikkomaan sääntöjä ja vastustamaan BB:tä. Kaksikko oli huolissaan, että Marika voidaan poistaa talosta tämän takia.

Nino taas oli sitä mieltä, että hyvä kun Marika näyttää persettä kaikille. Kaikki ovat kiusanneet Marikaa talossa, sanoi Nino. Tätä väitettä Vilhelmiina ja Niko N. eivät voineet hyväksyä. He eivät ole todellakaan kiusanneet Marikaa, he totesivat ja sanoivat, että kiusaajat ovat jo poistuneet talosta. Nino piti silti päänsä tässä asiassa.

Tilanne olohuoneessa kehittyi todella kovaksi sanaharkaksi ja kirosanat lentelivät huoneen laidalta toiselle. Vilhelmiina ja Niko N. hermostuivat ensimmäistä kertaa talossa suututtuaan Ninon sanomisista. Hetkeä myöhemmin kiistaan liittyi Elisabet, joka huusi Ninolle tupakkapaikalla. Elisabet oli pöyristynyt Ninon väitteistä, että Marikaa olisi kiusattu.

Riita jatkui vielä Ninon ja Elisabetin tultua tupakkapaikalta. Vilhelmiina tivasi Ninolta, oliko hän kiusannut Marikaa, johon Nino vastasi kieltävästi. Tämän jälkeen Nino hiljeni ja riita oikeastaan loppui siihen. Hieman myöhemmin tilannetta alettiin jälleen perata, mutta Nino oli jo unohtanut, mistä oli aiemmin paasannut. Niko N. ja Vilhelmiina alkoivat naureskellen selvittää tapahtumien kulkua.

Jutustelu oli olohuoneessa muuttunut jo rennoksi ja Elisabet painunut makuuhuoneeseen. Elisabet kuitenkin palasi olohuoneeseen vihaisena, näyttäen keskisormea Ninolle. Elisabet oli yhä vihainen siitä, että Nino oli loukannut Elisabetia. Nino oli ymmällään, koska ei muistanut käymistään keskusteluista mitään.

Elisabet alkoi myös rähistä siitä, että Marika ei hiljennyt makuuhuoneessa, vaikka oli omien sanojensa mukaan yrittänyt nukuttaa Marikaa pari tuntia. Tässä vaiheessa BB käski kaikki asukkaat nukkumaan, mutta Elisabet ei ollut halukas menemään vielä vällyjen väliin. Angstaus ei kuitenkaan kestänyt kauaa, vaan Elisabet meni nukkumaan, kun viimeisetkin asukkaat siirtyivät makuuhuoneen puolelle.

BB:n käskyistä huolimatta makuuhuoneessa ei tullut hiljaista vielä pitkään. Marika hälisi vielä omiaan, eikä tilannetta helpottanut muiden asukkaiden härvääminen. BB joutuikin komentamaan useaan otteeseen asukkaita nukkumaan. Lopulta koko kööri hiljeni, vaipui uneen ja odottamaan herätystä.

Big Brotherin virallisilla nettisivuilla uutisoitiin alkuiltapäivästä, että Marika tulee saamaan rangaistuksen yöllisestä niskuroinnistaan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.