Ellinoora häädettiin viidentenä

Ellinoorasta tuli viides häädetty asukas. Kuudennen viikon häätöäänestyksessä Ellinoora joutui taipumaan selvällä erolla Marikaa vastaan.

Tällä viikolla häätöäänestykseen oli joutunut vain kaksi asukasta. Vastakkain olivat uusi asukas Ellinoora ja alkuperäisasukas Marika. Marika oli selvittänyt neljä aiempaa häätöäänestystä.

Häätöäänestyksen lopputulos ei yllättänyt ketään. Ellinoora joutui jättämään talon yli 17 prosenttiyksikön erolla Marikaan. Marikan voittokulku häätöäänestyksissä siis jatkuu. Heti tuloksen tultua julki Marika alkoi itkemään ja samassa myös Ksenia.

Ellinoora lähti talossa hymyssä suin. Suurta dramatiikkaa ei kuopiolaisen poistumisessa tapahtunut. Muut asukkaat onnittelivat äänestyskuningatar Marikaa, kun hän on selvinnyt kaikista häätöäänestyksistä ja kokelasäänestyksessä.

Studiossa Ellinoora sai vastata kysymykseen viime sunnuntain bileistä, jossa hän mm. oksensi päiväkirjahuoneeseen. Nainen kertoi, että välillä bilettää hurjasti ja hänet on joskus heitetty ulos baareista. Sen sijaan vaatteita hän ei ole alkanut riisumaan kesken juhlien.

Viime viikkojen aikana talosta on ollut hurja liikenne ulospäin. Vielä viikko sitten talossa oli 14 asukasta, mutta tuplahäädön, talosta poistamisien ja tämän päivän häädön jälkeen talossa on enää yhdeksän asukasta. Alkuperäisasukkaita on jäljellä kuusi.

Talosta häädetty Ellinoora poistui hymy huulillaan – Katso video (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.