Marika ja Ellinoora häätöäänestykseen - päivitetty 01.10.2010, 23:54

Kuudennen viikon häätöäänestys on nyt käynnissä. Tällä viikolla häätöäänestyksessä ovat nimettyinä Marika ja Ellinoora.

Paulin BB-talosta poistamisen aiheuttaman viivästyksen johdosta häätöäänestys pääsee tällä viikolla hieman myöhässä käyntiin. Häätöäänestyksessä ovat tällä viikolla Marika ja Ellinoora.

BB-talo oli varsin sekavissa tunnelmissa perjantai-iltana. Paul oli poistettu talosta vain hetkeä aiemmin, kun BB-tuotanto oli suunnitellut julkaisevansa häätöäänestyksessä olevien nimet. Paulin poistuminen tuli ilmeisesti tuotannolle suurena yllätyksenä ja suunnitelmat menivät uusiksi.

Asukkaat järkyttyivät Paulin poistamisesta. Yhtä aikaa puhuttiin Paulin poistamisen syistä ja samalla odotettiin nimeämistuloksia. Jännitys oli käsinkosketeltava. Talosta on viikon sisään poistunut neljä asukasta, kaksi häädössä (Habib ja Riikka) ja kaksi on poistettu (Ville ja Paul).

Häätöäänestykseen joutuneet kerrottiin asukkaille hieman kello 23:n jälkeen. Hämmentyneet asukkaat saivat kuulla vain kahden asukkaan nimet. Marika otti nimensä jo rutiinilla, mutta Ellinoora murtui täysin. Ellinoora alkoi itkeä kovasti ja ensimmäisenä häntä tulivat lohduttamaan Ksenia ja Niko N. Myös Marika sai Ksenialta lohdutushalin.

Ksenia aiheutti tahatonta komiikkaa, kun hän totesi Ellinooralle, että nyt selviää, pitääkö Suomen kansa hänestä vai ei. Muut totesivat, että ei ehkä paras sanavalinta tähän tilanteeseen, mutta Ksenia totesi, ettei hän aivan niin tarkoittanut. Ensimmäistä kahden asukkaan häätöäänestystä kaikki pitivät todella pahana, sillä vain yksi voi selvitä. Kaikki pitivät Marikaa ennakkosuosikkina, koska hän on selviytynyt kaikista tähänastisista häätöäänestyksistä.

Viides asukas häädetään sunnuntain Talk Show'ssa ja kaikkiaan sunnuntaina lähtee 12. talosta poistunut asukas. Häätöuhan alla olevien nimiä ei ole vielä kerrottu talon asukkaille, mutta ne kerrotaan heille myöhemmin.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.