Jääkö jotkut tehtäväalueelle torstaina?

Viikkotehtävä autiolla saarella päättyy torstaina, mutta mitä tapahtuu sen jälkeen. Big Brotherin nettisivut vihjaavat, että tehtäväalueelle saattaa jäädä porukkaa vielä viikkotehtävän jälkeenkin.

BB:n nettisivuilla uutisoitiin keskiviikkoiltana, että autiosaari-viikkotehtävä päättyy torstaina, mutta on mahdollista, että kaikki asukkaat eivät pääse vielä torstaina taloon. Saattaa olla, että vain osa asukkaista siirtyy taloon ja osa viettää vielä yhden yön tehtäväalueella, kertovat BB-nettisivut.

Vielä ei ole tietoa, miten taloon pääsevät valitaan ja kuinka moni ylipäänsä pääsee. BB:n nettisivuilla kerrottiin myös, että torstaina järjestetään päällikkökilpailu, mutta ei ole kerrottu, liittyykö tämä päällikkökilpailuun. Asukkaat eivät tiedä mitään tästä käänteestä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.