Satu päälliköksi pullopostilla

Torstaina BB-taloon valittiin uusi päällikkö. Päällikkökilpailu oli tällä kertaa hieman erilainen, sillä päällikkö selvisi pullopostilla mysteerilaatikoista.

Asukkaat saivat pullopostia päiväkirjahuoneesta, joka ilmoitti, että asukkaiden on valittava 13 laatikosta itselleen yksi. Laatikot olivat numeroituja 1-13. Asukkaat päättivät valita laatikot mikrofoninumeroidensa perusteella.

Näin ollen Mia sai laatikon numero yksi ja kukin haki oman numeroisensa laatikon niin, että Marikalle päätyi laatikko numero 13. Laatikot koottiin riviin leirien rajalle ja ne sai avata, kun BB antoi siihen luvan.

Miasta lähtien laatikoita lähdettiin avaamaan. Laatikoista paljastui esim. säilykkeitä, suklaata, popcornia, olutta ja tupakkaa. Kaikkein arvokkain palkinto näytti osuvan Sadun kohdalle laatikosta seitsemän, jossa oli pullopostia. Pulloposti sisälsi viestin, jossa Satu julistettiin BB-talon päälliköksi. Sadulla on koskemattomuus nimeämisissä ja muita etuoikeuksia.

Suurin shokki koettiin kuitenkin Marikan laatikosta, josta paljastui täytetty varis. Marika suorastaan hyppäsi ilmaan ja hän kiljaisi. Muut ihmettelivät, mitä tapahtui. Marika ei uskaltanut ensin edes katsoa palkintoaan, mutta lopulta neitokainen teki sen. Varis tunnetaan myös kakkoskauden "Kuklin Parrotina" ja luultavasti samainen varis on vieraillut BB-talossa myös neljännellä kaudella.

Palkinnot olivat kullekin henkilökohtaisia, eikä niitä saanut vaihtaa tai antaa kenellekään. Vaihdantatalous oli päättynyt autiolla saarella. Osa oli katkeria etenkin Villen voittamista oluista ja tupakoista. Erityisesti Mari valitti Villen toimintaa hänen juodessaan oluitaan, vaikkei Villellä ollut edes mahdollisuutta jakaa niitä toisten kanssa.

Asukkaat jäivät spekuloimaan arkkutehtävän jälkeistä tilannetta tehtäväalueella. Viikkotehtävä oli yhä käynnissä ja sen ohjeistuksia oli yhä noudatettava. Eli nuotiossa oli pidettävä tulta, mutta vain Kapteeni Cookin leirillä oli puita, kun Nino oli niitä voittanut arkkutehtävässä. Pohdittiin, mitä viikkotehtävän jatkolle käy. Spekuloitiin, että uusi päällikkö saa valita asukkaita kanssansa taloon ja osa jää vielä tehtäväalueelle.

Asukkaiden voittamat palkinnot arkkutehtävästä:

1. Mia: ananasta ja papuja
2. Petri: tölkki limua
3, Elisabet: suklaapatukoita
4. Hannu: popcornia
5. Nino: polttopuita
6. Niko N.: hernekeittoa
7. Satu: pulloposti (nimitettiin päälliköksi)
8. Habib: kahvia
9. Ksenia: vesimeloni
10. Paul: lähdevettä
11. Mari: housut
12. Ville: tupakkaa ja olutta
13. Marika: täytetty varis

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.