Kaikki asukkaat häätöäänestyksessä, vain yksi lähtee

Big Brother 2010:n toiseksi viimeisellä viikolla häätöäänestyksessä ovat kaikki BB-talon asukkaat. Tällä viikolla talosta häädetään vain yksi asukas.

Tiistain BB Extrassa paljastettiin, että tällä viikolla häätöäänestyksessä ovat kaikki asukkaat, eli Petri, Elisabet, Marika, Nino, Niko N., Eetu ja Noora. Lisäksi Extrassa kerrottiin, että toiseksi viimeisen viikon häätöäänestyksessä häädetään sunnuntaina vain yksi asukas. Tämä tarkoittaa sitä, että viimeiselle viikolle pääsee peräti kuusi asukasta.

Yllättävää ei ollut, että kaikki asukkaat ovat häätöuhan alla, mutta se on, että vain yksi häädetään. Kuusi asukasta finaaliviikolla on Suomen BB:n uusi ennätys. Mitä tämä tarkoittaa sitten finaalin kannalta? Ei tunnu järkevältä, että 1,5 tunnnin finaalilähetyksessä häädettäisiin kuusi asukasta haastatteluineen päivineen.

Kuuden asukkaan päästäminen finaaliviikolle voisi tarkoittaa yllätyshäätöä kesken viimeisen viikon. Voi olla, ettei tämä häätöäänestys ole vielä viimeinen, vaan ensi viikon alussa voi olla vielä yksi häätöäänestys. Toinen vaihtoehto on se, että alkuviikosta alkaa voittajaäänestys, joka mahdollisesti keskeytetään keskellä viikkoa vähäksi aikaa 1-2 asukkaan häätämisen ajaksi.

Toinen erikoisuus tämän viikon häätöäänestykseen on ns. turboäänestys, joka on otettu uutuutena käyttöön. Tässä on kyse, että soittamalla turboäänestysnumeroihin voi katsoja lähettää haluamalleen asukkaalleen 5 tai 10 plus- tai miinusääntä. Turboäänestykseen voi osallistua myös tekstiviestillä, jolla voi lähettää 5 plussaa suosikilleen tai 5 miinusta inhokilleen.

Häätöäänestykseen voi osallistua myös normaaliin tapaan lähettämällä yhden plus- tai miinusäänen soittamalla tai tekstaamalla asukkaiden äänestysnumeroihin. Normaali- ja turboäänestyksessä ovat käytössä eri numerot. Turboäänestyksessä 5 puhelinääntä maksaa 4,80 €/puhelu, 10 puhelinääntä 9,02 €/puhelu ja 5 tekstiviestiääntä 4,50 €/viesti. Normaaliäänestyksessä yksittäiset äänet maksavat 0,99 €/puhelu tai tekstiviesti. Tarkemmat äänestysohjeet löytyvät Subin BB-nettisivuilta.

Asukkaat eivät vielä tiedä olevansa häätöäänestyksessä. Heille kerrotaan, että he ovat äänestyksessä huomenna keskiviikkona. Seuraava asukas häädetään talosta sunnuntain Talk Show'ssa.

Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.