Ksenialle tulossa rangaistus

Lauantaina BB-talossa pidettiin tapahtumarikkaat bileet, joissa ei sääntörikkomuksilta vältytty. Lukuisista sääntörikkomuksista Ksenialle on luvassa lähitulevaisuudessa rangaistus Big Brotherilta.

Vauhdikkaissa bileissä osalta unohtui BB-talon säännöt. Erilaisia sääntörikkomuskuulutuksia ja mikrofonikuulutuksia tuli illan ja yön aikana useita. Useimmat sääntörikkeet olivat kuitenkin lieviä, joten niistä ei langetettu rangaistuksia.

Ksenian toilailuista rangaistus kuitenkin annettiin. Ksenia oli mm. mennyt porealtaaseen kahdesti mikrofonin kanssa ja mikrofoni oli kastunut. Niinpä Ksenia joutui menemään vaihtamaan mikrofoninsa päiväkirjahuoneeseen molemmilla kerroilla. Rikkomustensa jälkeen Ksenia vaikutti hysteeriseltä, eikä oikein selvinnyt, itkikö hän vai nauroiko.

Muitakin mikrofonikuulutuksia Ksenialle kuulutettiin ja lisäksi hänet jouduttiin kahdesti komentamaan nukkumaan. Ensimmäisellä kerralla Ksenia totteli hyvin, mutta hän palasi hetkeä myöhemmin olohuoneeseen ja BB joutui käskemään Kseniaa uudestaan.

Sunnuntaiaamuna porukalla naureskeltiin yöllisille toilailuille, mukaan lukien Ksenian sääntörikkomukset. Pienet torut Ksenia kuitenkin sai kanssa-asukkailtaan ja kehoituksen tarkkuuteen mikrofonin käytöstä ja BB:n tottelemisessa.

Illalla reilut 1,5 tuntia ennen suoraa lähetystä BB kokosi asukkaat sohvalle. BB kuulutti asukkaille, että Ksenia on rikkonut sääntöjä toistuvasti ja hän tulee saamaan rangaistuksen. Vielä BB ei paljastanut, millaisen rangaistuksen Ksenia tulee samaan, keihin se kohdistuu ja milloin rangaistus pistetään täytäntöön.

Ksenia meni hämilleen kuulutuksesta ja ryhtyi pohtimaan, minkälaista rangaistusta on tulossa. Kaikki muu kuulemma kelpaisi, paitsi suora häätöäänestykseen joutuminen. Muut pohtivat, että rangaistus voi olla sellainen, että muut kärsii, mutta Ksenia ei. Ksenia pyysi, ettei muut olisi hänelle vihaisia, jos rangaistus kohdistuu enemmän muihin asukkaisiin.

Asialla ei kuitenkaan paljon enää spekuloitu, vaan ajatukset siirrettiin kohti illan häätöä ja suoraa lähetystä. Suorassa Talk Show'ssa talosta häädetään yksi asukas ja taloon astuu neljä uutta asukasta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.