Mari häädettiin ensimmäisenä - päivitetty 13.09.2010, 01:06

Kuudennen Big Brother -tuotantokauden ensimmäinen häätö tapahtui sunnuntaina. Ensimmäisenä BB-talosta häädettiin Mari ylivoimaisilla miinuksilla.

Marista tuli ensimmäinen häädetty tällä kaudella. Mari sai murskalukemat häätöäänestyksessä jäätyään miinukselle yli 38 %. Eroa äänestyksessä toiseksi tulleeseen Miaan jäi noi 37 prosenttiyksikköä. Plus-miinusäänestys otettiin häätöäänestyksissä jälleen käyttöön kokelas- ja sala-asukasäänestysten jälkeen.

Ilmeisesti koko äänestyksen ajan Mari pysyi selkeästi miinuksella, eikä hänellä ollut "uhkaajia". Kaikkien aikojen miinusennätystä Mari ei kuitenkaan uhannut, sillä viime kaudella Justiina keräsi yli 40 %:n miinukset häätöäänestyksessä.

Pahiten Marin häädön otti Elisabet, joka oli tullut hyvin läheiseksi Marin kanssa. Heti häätötuloksen tultua julki Elisabet huudahti "Ei!" kirosanojen saattamana ja purskahti itkuun. Mari ja muut asukkaat olivat silminnähden yllättyneitä tulokseen.

Studiossa Mari otti tilanteen täristen ja itkukaan ei ollut kaukana. Pian Mari kuitenkin rauhoittui ja pystyi vastaamaan hyvin kysymyksiin. Putoamisen syyksi Mari totesi, että vahvat persoonat äänestetään ensin ulos ja hänellä on vahvat mielipiteet.

Marin häädön jälkeen BB-taloon jäi 12 asukasta. Taloon tuli kuitenkin uusia asukkaita, joten tilanne pysyi tällaisena vain lyhyen aikaa.

Lue lisää:
Mari häädettiin BB-talosta! (Subin BB-nettisivut)
Neljä uutta asukasta astui taloon, mukana salapari!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.