Kuri tiukkenee BB-talossa, päällikkökilpailun tulokset mitätöitiin

Viikkotehtävän tuloksen julkistuksen jälkeen Big Brother päätti tiukentaa kuria BB-talossa. BB oli kyllästynyt asukkaiden lepsuiluun, sääntörikkeisiin ja huonoon asenteeseen.

Asukkaat oli komennettu pihalle kesken ruoanlaiton. Päästyään takaisin taloon he huomasivat, että heidän kesken ollut ruokansa oli viety pois keittiöstä. Tarkemman tutkimisen jälkeen asukkaat saivat havaita, että myös jääkaappi ja kuivatarvikekaappi oli tyhjennetty. Samoin varastohuone ammotti tyhjyyttään.

BB oli vienyt asukkailta lähes kaikki ruokatarvikkeet riisiä ja säilykkeitä lukuun ottamatta. Ruoan lisäksi asukkailta tulee puuttumaan toistaiseksi aamulla myös lämmin vesi. BB oli päättänyt kiristää kuria, sillä BB oli kyllästynyt asukkaiden lepsuiluun ja huonoon asenteeseen viikkotehtävässä. Lisäksi asukkaat ovat syyllistyneet tällä viikolla lukuisiin sääntörikkeisiin.

Asukkaat olivat kummissaan kadonneista ruokatarvikkeista. He olettivat, että heille toimitetaan pian jotain muuta ruokaa tai heidän pitäisi ansaita jotenkin ruokaansa takaisin. Heillä ei kuitenkaan ollut aavistusta vielä kiristyneestä kurista.

Alkuillasta BB järjesti asukkaille suuren seksivisan, joka uskoteltiin asukkaille päällikkökilpailuna. BB uskotteli asukkaille, että eniten pisteitä keränneestä asukkaasta tulisi päällikkö. Ensin asukkaat vastasivat kymmeneen monivalintakysymykseen. Hannun ja Marikan osalta pisteet menivät tasan, joten mentiin kolmen avoimen kysymyksen uusintaan.

Kaikki asukkaat osallistuivat kuitenkin uusintaan, sillä kärkikaksikkoa ei paljastettu. Uusinnan voitti Marika ja hänet julistettiin suuren seksivisan voittajaksi. Päälliköksi Marikaa ei kuitenkaan julistettu, sillä BB ilmoitti, että talossa on lepsuiltu ja tehtävissä on osoitettu huonoa asennetta. Kaiuttimista kuului myös, että asukkaat ovat syyllistyneet lukuisiin sääntörikkomuksiin.

Tästä syystä päällikkökilpailun tulokset on mitätöity, eikä BB-taloon nimitetä uutta päällikköä. BB-talo on siis tällä hetkellä toistaiseksi ilman päällikköä. Kenelläkään ei siis ole koskemattomuutta huomisissa nimeämisissä päällikön ominaisuudessa. Sen sijaan sunnuntaina tulleet uudet asukkaat, Ellinoora, Esa-Tapio, Vilhelmiina ja Riikka, saavat uusina asukkaina koskemattomuuden. Koska päällikköä ei ole nimitetty, kukaan ei pääse nauttimaan erikoiseduista, kuten ruoan tilaamisesta ravintolasta.

Kauppareissukaan ei tuonut helpotusta tilanteeseen, sillä asukkaiden viikkobudjetti on epäonnistuneen viikkotehtävän myötä vain 2,56 €. Nettikaupasta ostokset tehneet Ksenia ja Paul saivat ostettua tänään vain yhden kahvipaketin.

Niukka elämä jatkuu BB-talossa toistaiseksi.

Lue suuren seksivisan kysymykset ja vastaukset Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.